Hdp Fethiye İlçe Başkanlığı Açılışındaki Gerginlik - Son Dakika
Yerel

Hdp Fethiye İlçe Başkanlığı Açılışındaki Gerginlik

Hdp Fethiye İlçe Başkanlığı Açılışındaki Gerginlik

HDP Milas Belediye Başkan adayı Aktaş: "Hayatta başka doğrular, başka diller, başka dinler, başka kimlikler de olabileceğini, bunun mümkün olabileceğini, bütün farklılıklarımızla kardeşçe yaşayabileceğimizi anlatmak sadece HDP'nin değil, herkesin görevidir"

11.03.2014 16:07

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milas Belediye Başkan adayı Emin Aktaş, "Hayatta başka doğrular, başka diller, başka dinler, başka kimlikler de olabileceğini, bunun mümkün olabileceğini, bütün farklılıklarımızla kardeşçe yaşayabileceğimizi anlatmak sadece HDP'nin değil, herkesin görevidir" dedi.

Aktaş, seçim ofisi önünde yaptığı basın açıklamasında, partilerine yönelik saldırıların bir merkezden ve planlanarak ülke çapında yayılmak istendiğini ileri sürdü. Aktaş, "O tabelayı kim indirmişse yerine de o takmalıdır. Bunun sorumluluğunu hükümet, İçişleri Bakanı üstlenmeli ve ihmali olan, görevini yapmayan, saldırganları engellemeyen görevlilere soruşturma açılmalıdır" ifadesini kullandı.

HDP'nin barışı savunmaya devam edeceğini belirten Aktaş, "Hayatta başka doğrular, başka diller, başka dinler, başka kimlikler de olabileceğini, bunun mümkün olabileceğini, bütün farklılıklarımızla kardeşçe yaşayabileceğimizi anlatmak sadece HDP'nin değil, herkesin görevidir" diye konuştu.

Aktaş, partilileri sağduyulu davranmaya davet etti.

Basın açıklamasında HDP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Erdem ile BDP Muğla İl Başkanı Ahmet Beler de bulundu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hdp Fethiye İlçe Başkanlığı Açılışındaki Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement