Hisarcık'ta Şehitler İçin Hatim Duası - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Şehitler İçin Hatim Duası

Hisarcık\'ta Şehitler İçin Hatim Duası

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde terör saldırılarında, darbe girişiminde ve savaşlarda şehit olan polis, asker, vatandaşlar için Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim hatimlerinin duası yapıldı.

20.12.2016 12:02

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde terör saldırılarında, darbe girişiminde ve savaşlarda şehit olan polis, asker, vatandaşlar için Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim hatimlerinin duası yapıldı.

Okul Müdürü Fatih Yaman, yaptığı açıklamada, terör saldırılarında, darbe girişiminde ve savaşlarda şehit olan polis, asker, vatandaşlar ve İslam alemi için hafta boyunca öğrenciler tarafından okunan Kur'an-ı Kerim hatimleri ve surelerin duasının düzenlenen programla yapıldığını söyledi.

Yaman, "Bu vesileyle şehitlerimize rahmet, gazi ve yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. İslam aleminin de en kısa sürede sulh ve süküna kavuşmasını Cenab-ı Hak'tan diliyoruz" diye konuştu.

Yenidoğan Camii'nde düzenlenen şehitler için hatim programına, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut, öğretmenler, öğrenciler, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Şehitler İçin Hatim Duası - Son Dakika


Advertisement