Hulisi Porgalı, Gazileri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Hulisi Porgalı, Gazileri Unutmadı

Hulisi Porgalı, Gazileri Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, “Gazilerimiz ve Şehitlerimiz bu ülkenin temellerini sağlamlaştırmak adına bu yola canlarını koymuşlardır onları unutmak mümkün değildir” dedi.

13.01.2014 13:34

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, "Gazilerimiz ve Şehitlerimiz bu ülkenin temellerini sağlamlaştırmak adına bu yola canlarını koymuşlardır onları unutmak mümkün değildir" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

Kendisine gösteriler sıcak ilgiden duyduğu memnuniyeti belirten Porgalı, "Şehit ve Gazilerimiz bu ülkenin temellerini sağlamlaştırmak adına bu yola canlarını koymuşlardır. Onları unutmak mümkün değildir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti varsa bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz, bu vesileyle saygıyla tekrar anıyoruz" diye konuştu.

Hulisi Porgalı, "Yeşilyurt Metropol bir ilçeye dönüştü. İki yüz seksen beş bin nüfusuyla Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük bir ilçe oldu. Özellikle kırsal bölgelerin geçiş dönemi sancılı olacak bu sürecin zorluklarını biliyoruz. Elimizi taşın altına koyduk. Çıktığımız bu yolda elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Porgalı'ya başarılar diledi. Akdemir, "Göreve getirildiğiniz takdirde, gazilerimizi unutmayın. Şehitlerine ve gazilerine sahip çıkanlar ülkelerine sahip çıkmış olur" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hulisi Porgalı, Gazileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement