Hür Tekstil'den Mazlumder Gaziantep Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hür Tekstil'den Mazlumder Gaziantep Şubesi'ne Ziyaret

Hür Tekstil\'den Mazlumder Gaziantep Şubesi\'ne Ziyaret

Hür Tekstil, Dokuma, İplik, Trikotaj, Deri ve Giyim İşçileri Sendikası (HÜR Tekstil İş) Genel Başkanı Hüseyin Doğan, Genel Mevzuat Sekreteri Abdulkadir Yılmaz, Gaziantep’te Mazlumder’i ziyaret etti.

14.02.2014 16:01

Hür Tekstil, Dokuma, İplik, Trikotaj, Deri ve Giyim İşçileri Sendikası (HÜR Tekstil İş) Genel Başkanı Hüseyin Doğan, Genel Mevzuat Sekreteri Abdulkadir Yılmaz, Gaziantep'te Mazlumder'i ziyaret etti.

HÜR Tekstil İş Genel Başkanı Hüseyin Doğan, Genel Mevzuat Sekreteri Abdulkadir Yılmaz, Mazlumder GYK Üyeleri Mehmet Alkış ve Abdurrahim Çelik ile bir araya geldi. Görüşmede Doğan ve Yılmaz, HÜR Tekstil İşçileri Sendikası'nın çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgileri paylaştı.

Doğan, "Gerçekten tekstil işçisi mağdur ve mazlumdur. Tekstil sektöründe çalışanlar Türkiye'nin en mağdur işçileridir. İnşallah bundan sonra işçi, işveren ve sendikasıyla el ele verip çalışanı rahatlatmak, üretimi arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Doğan, yeni kurdukları sendikayı Türkiye ve tekstil işçisine kabul ettirmek istediklerini söyledi. Türkiye'de yürütülmekte olan çözüm sürecinin önemli bir aşamaya geldiğini ve hızlandırılması gerektiğini ifade eden Hüseyin Doğan, " Suriye'den Türkiye'ye gelen kardeşlerimize yardımlarımızı sürekli hale getirmemiz lazım" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hür Tekstil'den Mazlumder Gaziantep Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement