Hüseyin Demirhan, Çılgın Projesini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Demirhan, Çılgın Projesini Açıkladı

Hüseyin Demirhan, Çılgın Projesini Açıkladı

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan, Batman için proje hazırladı.

26.02.2015 07:59  Güncelleme: 09:28

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan, Batman'a büyük değişim sağlayacak projesini basın mensupları ile paylaştı.

Milletvekili olmazsa da bu projeyi Batmanlılarla hayata geçirmek istediğini ifade eden Demirhan "Büyük Batman Projesi, benim çocukluğumdan beri hayal kurduğum bir projedir. Eğer bu hayata geçerse, Batman en güzel memleket olacak" dedi.

Çılgın Projesini dün basın mensuplarıyla paylaşan Demirhan, Batman Çayı kenarında 500 dönüm üzerine kurulacak olan ve içinde 5 bin kişilik minyatür dalgalı deniz, 6 yıldızlı otel, dinlenme tesisi, spor ve sosyal alanlar, mesire ve piknik yerleri, eski Midyat taşlarıyla yapılacak olan bürolar, otantik tek katlı moteller, alışveriş merkezleri, kamu büroları, eski tarihi semt pazarları ile Türkiye'de ilk defa bu denli yaşam alanının hayata geçirileceğini ifade etti.

200 Milyon dolarlık projeye herkesin imkanı ölçüsünde ortak olabileceğini ifade eden Demirhan, projenin 500'ü güvenlik elemanı olmak üzere 3.000 kişiye iş imkanı sunacağını belirtti.

Bunun benzerinin Japonya'da, ancak Batmana düşünülen projenin daha büyük olduğunu belirten aday adayı Demirhan, "Milletvekili olursam bu projenin hayata geçmesi için gitmedik yer bırakmayacağım. Seçilmezsem de bunu Batmanlı yatırımcılarla hayata geçirmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüseyin Demirhan, Çılgın Projesini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement