Iğdırlı Öğrenciden Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Iğdırlı Öğrenciden Büyük Başarı

Iğdırlı Öğrenciden Büyük Başarı

Iğdır’da, TÜBİTAK Ortaöğretim Kurumları Araştırma Projesi kapsamında yapılan yarışmada İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi, “Gauss Toplam Formülünü Kullanarak Bazı Trigonometrik Toplam ve Farkların Hesaplanması” projesiyle birinci seçildi.

12.03.2014 13:24

Iğdır'da, TÜBİTAK Ortaöğretim Kurumları Araştırma Projesi kapsamında yapılan yarışmada İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi, "Gauss Toplam Formülünü Kullanarak Bazı Trigonometrik Toplam ve Farkların Hesaplanması" projesiyle birinci seçildi.

TÜBİTAK Ortaöğretim Kurumları Araştırma Projesi kapsamında Iğdır il birincisi olan İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi Emrah Bağış, matematik öğretmeni Fatih Rıza Çelik ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın'ı makamında ziyaret etti. Burada açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, öğrenciyi takdir ederek, projeyle bölgede yapılacak yarışmada Iğdır'ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti. Aydın, "TÜBİTAK Ortaöğretim Kurumları Araştırma Projesi kapsamında ilimizde 26 proje başvurusu yapılmış. Gauss Toplam Formülünü Kullanarak Bazı Trigonometrik Toplam ve Farkların Hesaplanması adlı projeyle il birincisi olan öğrencimiz Emrah Bağış, Erzurum bölgesinde yapılacak elemelere katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizin bu başarısının devamını diliyoruz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdırlı Öğrenciden Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement