İMKB Kısa Filmde Bursa Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

İMKB Kısa Filmde Bursa Birincisi Oldu

İMKB Kısa Filmde Bursa Birincisi Oldu

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kısa film yarışmasında Karacabey İMKB Kız Teknik ve Melek Lisesi öğrencileri, hazırladıkları “Gök Ekini” isimli kısa filmle il birincisi oldu.

13.06.2014 14:36

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kısa film yarışmasında Karacabey İMKB Kız Teknik ve Melek Lisesi öğrencileri, hazırladıkları "Gök Ekini" isimli kısa filmle il birincisi oldu.

Bursa'da yapılan törende ödülü İMKB adına ilçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin aldı.Yapımcılığını Okul Müdürü Vedat Kırbaş ve Grafik/Fotoğraf Alanı Şefi Esengül Özgür'ün üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini okulun 11. sınıf öğrencisi Sercan Can, montajını ise yine 11. sınıf öğrencilerinden Halil Kurt yaptı. Filmin senaryosunu ise okulun eski öğrencilerinden Özdemir Demir yazdı.

BTSO Oğuz Kaan Köksal Çok Amaçlı Salonu'ndaki ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, insanın kendine verilen akıl nimeti ile diğer yaratılmışlardan farlılık gösterdiğini, buna karşılık kendisine sorumluluklar verildiğini, bunun gereğini yapabilmek için de insani ve toplumsal değerlere önem vermek zorunda olduğunu belirtti.

Değerler eğitimi projesinin "sorumluluk" temalı kısa film yarışmasında liseler kategorisinde birinci "Gök Ekini" adlı film ile Karacabey İMKB Kız Meslek Lisesi, ikinci "Issız" adlı film ile Osmangazi Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi, üçüncü "Farlı Hayatlar" adlı film ile İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi oldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İMKB Kısa Filmde Bursa Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement