İncirliova Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

İncirliova Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

İncirliova Belediyespor\'da Galibiyet Sevinci

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İncirliova Belediyespor’da bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanmanın mutluluğu yaşanıyor.

20.01.2014 17:55

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden İncirliova Belediyespor'da bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanmanın mutluluğu yaşanıyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin antrenörü Recep Özçelik, oyuncularının Acıpayam Gençlik karşısında aldığı galibiyeti kutladı. İkinci yarının ilk maçında sahasında Muratpaşa Belediyespor'u mağlup eden, Denizli Acıpayam deplasmanından da 2-0'lık galibiyetle dönen kırmızı-beyazlı ekibin antrenörü Recep Özçelik, Acıpayam Gençlik'in devre arasında dört profesyonel oyuncu transfer ettiklerini belirtti. Transfer edilen dört oyuncunun ilk yarıyı boş geçtiğini ve bu dört oyuncunun forma giydiğini belirten Özçelik, "Misabakanın başından sonuna kadar tempoyu kontrol ettik rakibimize pozisyon vermeden müsabakayı kazandık.Lig sonunda yerimiz ne olur bilemiyorum ama oyuncularımızın şuana kadar gösterdiği olağan üstü mücadelesi bizleri mutlu ediyor.İnşallah gösterdiğimiz mücadelenin karşılığı puan olarak almaya devam ederiz. Bu hafta alınan sonuçlardan anlaşıldığı üzere hiçbir maç kolay değil alınan her puanın altın değerinde olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haftayı BAY takım olarak geçirecek olan İncirliova Belediyespor, Çarşamba günü antrenmanlara başlayacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement