İncirliova Belediyespor Kaçan Galibiyete Yanıyor - Son Dakika
Yerel

İncirliova Belediyespor Kaçan Galibiyete Yanıyor

İncirliova Belediyespor Kaçan Galibiyete Yanıyor

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'da İzmirspor karşısında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

14.10.2013 18:03

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından İncirliova Belediye spor'da İzmirspor karşısında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Müsabakayı izlemeyenlerin alınan 1 puanı olumlu değerlendirebileceğine dikkat çeken Recep Özçelik, şunları söyledi: "Müsabaka öncesinde marka değeri yüksek,bütçe olarak bizden 7-8 kat daha fazla bütçesi olan bir takımla oynadık. Ergin ve Gökhan'ın cezalı olması, kaptan Oktay'ın da sakatlığından dolayı oynamaması bizi etkileyeceğini düşünüyorduk. Ama müsabakanın tamamında rakibe oynayacak alan bırakmayan maçın başından sonuna kadar yüksek tempoda oynayan, 2.bölgede kazandığı toplarla çok çabuk 3.bölgeye geçen İncirliova Belediyespor vardı. Maalesef yakaladığımız pozisyonların sadece birini gole çevirebildik. Geçen haftaki Ispartaspor ve bu haftaki İzmirspor maçlarıyla 4 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Kadromuzda bulunan bütün oyuncularımızın fiziksel ve taktiksel olarak hazır olması bizleri memnun etti. Maçın kısaca analizini yapacak olursak, kaleye 24 şut attık ve kaleyi bulan şut sayımız 11. İzmirspor ise 3 şut attı ve 1 tanesi kaleyi buldu. Ama karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Futbolun bundan dolayı izlenirliği yüksek bir spor dalı olduğunu düşünüyorum"

Bayram nedeniyle 4 gün tatil yapacak olan İncirliova Belediyespor, Perşembe günü toplanarak hazırlıklarına başlayacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Belediyespor Kaçan Galibiyete Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement