İngiliz Kadın Turisti Evlenme Vaadiyle Dolandırdı - Son Dakika
Yerel

İngiliz Kadın Turisti Evlenme Vaadiyle Dolandırdı

İngiliz Kadın Turisti Evlenme Vaadiyle Dolandırdı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde tatilini geçiren Deborah Benfiild, kendini evlilik vaadiyle kandırıp, 25 bin lira değerinde altın aldırdıktan sonra kaçtığını iddia ettiği 44 yaşındaki E. T. 'den şikayetçi oldu.

08.07.2011 11:45

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde tatilini geçiren İngiliz 51 yaşındaki Deborah Benfiild, kendini evlilik vaadiyle kandırıp, 25 bin lira değerinde altın aldırdıktan sonra kaçtığını iddia ettiği 44 yaşındaki E. T. 'den şikayetçi oldu.

Benfiild, "Türk erkeklerine güvenmiştim. Torunumun eşyalarını bile çalmış. Beni evlenme vaadiyle dolandıran bu kişiden şikayetçiyim" dedi.

Yaklaşık 10 yıldır Marmaris'e tatile gelen ve İngiltere'de kuaförlük yapan Deborah Benfilld, kızı ve torunuyla bir apartotele yerleşti. Benfilld, eğlenmek için gittiği bir gece kulübünde de E. T. ile tanıştı. İkili arasında başlayan arkadaşlık kısa süre sonra duygusal yakınlaşmaya dönüştü. Deborah Benfiild'i ailesiyle tanıştıran E. T. bir süre sonra evlenme teklifinde bulundu.

Teklifi kabul eden Benfiild'i çalıştığı kuyumcu dükkanına çağıran E. T. iddiaya göre 25 bin lira değerinde altın aldırdı. E. T. çalınmaması için kasada saklayacağını belirterek altınları aldı.

Ertesi gün E. T. 'yi görmek için kuyumcuya giden Benfiild, onun işten ayrıldığını öğrendi. E. T. 'ye ulaşamayan Deborah Benfiild, kaldığı otele döndüğünde üç yaşındaki torununa ait eşyasının da yerinde olmadığını fark etti.

Dolandırıldığını anlayan Deborah Benfiild, Çarşı Polis Merkezi'ne giderek yeminli tercüman eşliğinde ifade verip E. T. 'den şikayetçi oldu.

Polisin yaptığı araştırmada E. T. 'nin evli olduğu, daha önce Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından başka bir suçtan yakalandığı ve bir süre cezaevinde yattıktan sonra tahliye edildiği ortaya çıktı.

Aşık olduğu adamın evli çıktığını öğrenince şaşkına dönen Benfiild, "Türk erkeklerine güvenmiştim. Torunumun eşyalarını bile çalmış. Beni evlenme vaadiyle dolandıran bu kişiden şikayetçiyim. Bulununcaya kadar Marmaris'te kalacağım" diye konuştu.

Polis, İngiliz Deborah Benfiild'i dolandırdığı iddia edilen E. T. 'yi yakalamak için çalışma başlattı.

- Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel İngiliz Kadın Turisti Evlenme Vaadiyle Dolandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement