İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

Mahalle inceleme gezileri ile mahallelerin nabzını tutan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşların görüşlerini almaya devam ediyor.

25.02.2014 10:40

Mahalle inceleme gezileri ile mahallelerin nabzını tutan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşların görüşlerini almaya devam ediyor.

Belediye başkanlığının vatandaşın arasında, sahada bulunarak yapılması gerektiğini her fırsatta ifade eden Başkan Doğan, son olarak Terzibayırı Mahallesi'nde oturan Halim Gökdemir'in evine misafir oldu. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Ayaz, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hasan Ayaz, AK Parti Terzibayırı Mahalle Temsilcisi Tayfun Ülgen, Terzibayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş ve çok sayıda mahallelinin katıldığı ev ziyaretinde İzmit Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Doğan, "İzmit sevdası ile, hizmet aşkımız ile hiçbir mahallemizi hizmetsiz bırakmadık. Her mahallemiz için olduğu gibi Terzibayırı Mahallesi içinde gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık" dedi.

Mahalle inceleme gezileri ve vatandaşların görüşlerini aldıktan sonra Terzibayırı Mahallesi için kapsamlı bir planlama yaptıklarını ve bu plana uygun olarak mahalledeki çalışmaları yürüttüklerini bilgisini veren Başkan Doğan, "Mahallemize mahalle konağı, emekli evi, etüt merkezi, spor salonu, İzmek kursu yaptık. Mescidimizi yeniledik. Park ihtiyacı vardı, Emin Kaptan Parkı'nı hizmete açtık. Düğün alanının üzerini kapatarak daha kullanışlı hale getirdik. Alt yapı ve üst yapı sorunlarını tamamlayarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Şehit Emin Caddesi'ni açtık. Terzibayırı Mahallesi hizmetlerimizle değer kazandı" dedi.

İzmit Belediye Başkanlığı görevine geldi günden beri her anının İzmit ile dolu olduğunu ifade eden Başkan Doğan, "Vatandaşlarımızı hiç ihmal etmedik. Düğünlerinde, cenazelerinde hep yanlarında olduk. İzmit halkını seviyoruz. Sevgimiz içten ve samimi. Sevgimiz, hizmet anlayışımız ayrım yapmadan herkesi kucaklıyor. Biz hizmet için buradayız" dedi.

Eski yönetim anlayışı ile şehir yönetmenin mümkün olmadığına dikkat çeken Başkan Doğan, "Eski klasik belediyecilik geride kaldı. Yeni nesil belediyecilikte insanlarımızın sosyal yaşamına tat katmak var. Biz bunun için çalışıyoruz. Yeni nesil belediyecilik şart. Biz bu anlayışımı sayesinde İzmit'in yaşam kalitesini yükselttik" dedi.

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sonrasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Doğan'ı evlerinde konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Halim Gökdemir, "Başkan Doğan'ın İzmit'e hizmetlerini çok beğeniyorum. Ama daha da önemlisi duruşu takdir edilecek cinsten. Doğan adam gibi adam derler ya işte öyle. Başkan Doğan İzmit'e yakışır bir yönetici" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement