İzmit'te Çok Amaçlı Salon Açılışları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmit'te Çok Amaçlı Salon Açılışları Devam Ediyor

İzmit\'te Çok Amaçlı Salon Açılışları Devam Ediyor

Tüm okullara çok amaçlı salon yaptırmayı hedefleyen İzmit Belediyesi, okullara yaptırdığı 40'ın üzerindeki çok amaçlı salona bir yenisini daha ekledi.

01.03.2013 12:40

Tüm okullara çok amaçlı salon yaptırmayı hedefleyen İzmit Belediyesi, okullara yaptırdığı 40'ın üzerindeki çok amaçlı salona bir yenisini daha ekledi. Belediye son olarak Topçular Mahallesinde hizmet veren Muammer Aksoy İlkokulu'na çok amaçlı salon yaptırdı.

Salonun açılışı için düzenlenen törene İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Topçular Mahalle Muhtarı Naz Hanım Yazar, Okul Müdürü İsmail Erdem, Okul Aile Birliği Başkanı Şefika Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İzmit Belediye Başkanı Doğan da açılışta yaptığı konuşmada yarının yöneticileri, idarecileri olacak çocukların çok iyi şartlarda yetişmesi için çalıştıklarını belirterek "Bizim okullara destek gibi olmak asli görevimiz yok. Fakat buna rağmen eğitimin her alanına destek olmak, eğitim seviyesinin yükseltilmesi için kendimizi görev kabul ediyoruz. Bu günün gençliği ne kadar bilgili, donanımlı olursa gelecekte ülkemiz o kadar ileri gider" dedi.

İzmit Kaymakamı Sabit Kaya da konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Doğan'a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Kaya "Eğitimli nesiller bu ülkeyi ilerletecek en büyük güçtür" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'te Çok Amaçlı Salon Açılışları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement