Kablo Hırsızları Araçları Arıza Yapınca Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
Yerel

Kablo Hırsızları Araçları Arıza Yapınca Yakayı Ele Verdi

Kablo Hırsızları Araçları Arıza Yapınca Yakayı Ele Verdi

Milas'ta kablo hırsızlarının Jandarmadan kaçışları 1 saat süren kovalama sonucu araçları arıza yapınca sona erdi.

09.03.2013 17:49

Milas'ta kablo hırsızlarının Jandarmadan kaçışları 1 saat süren kovalama sonucu araçları arıza yapınca sona erdi.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akçalı ve Bayır köylerinde kablo hırsızlığı üzerine devriyeye çıkan Jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir araç uzun süren takibin ardından arıza yapınca ele geçirildi. Araçta bulunan 4 kişiden 3'ü kaçarken 1 kişi yakalandı. Kablolar ve hırsızlıkta kullandıkları malzemeler de hırsızların sakladığı zeytinlik arazide bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Milas'ın Bayır ve Akçalı köylerinde kablo hırsızlığı nedeni ile devriye gezen Jandarma ekipleri gece saat 02.00 sıralarında şüpheli bir araca dur ihtarında bulundu. Ancak araç durmayarak kaçmaya başlayınca yaklaşık 1 saat süren kovalamaca başladı. Milas'a kadar kaçan zanlılar Menteş köyünde araçları arıza yapınca kabloları zeytinliğe sakladı. Bu sırada şahısların izlerine ulaşan Jandarma ekipleri 3 kişinin kaçtığı araçtan S.D (30) adlı kişiyi ele geçirdi. Bölgede yapılan aramada 1,5 km uzunlukta kablo ve hırsızlıkta kullandıkları araçlar ele geçirildi.

Yapılan soruşturmanın ardından yakalanan şahıs adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili soruşturmanın ve kaçan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürüdürüldüğü bildirildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kablo Hırsızları Araçları Arıza Yapınca Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement