Kadın Seçmeleri Start Aldı - Son Dakika
Yerel

Kadın Seçmeleri Start Aldı

Kadın Seçmeleri Start Aldı

Diyarbekirspor kadın futbolu için sporcu seçmelerinin startını verdi. Elemelere katılan genç kızlar kıran kırana mücadele etti.

13.07.2016 17:16

Diyarbekirspor kadın sporcusu seçmelerini kendi tesisleri olan Seyrantepe antreman sahasında gerçekleştirdi. Seçme ve elemelerde katılım çok olması dikkat çekti sahanın etrafında sporcuları aileleri tribün den heyecanla izlediler.

İlk kez katılacağı kadın futbol ligleri için futbolcu seçmelerine start veren Diyarbekirspor Seyrantepe tesislerindeki kadın futbol seçme çalışmalarına deneyimli ve başarılı Antrenörler Enver Aylak ve Şehmus Ay yönetiminde yapılan Seçmelerin sahada kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Seçmelerin bitiş tarihi ise 14 Temmuz'a kadar devam edeceği açıklandı.
Seçmeler saatleri 14 Temmuza kadar her gün saat 16.00'da başlayacaktır

Öcal Teknik Heyetten Bilgi Alacak

Öte yandan profesyonel futbol takımı teknik direktörü Taner Öcal'ın Çarşamba günü Diyarbakır'a gelerek hem seçmelerde başarılı olan Erkek ve Kadın futbolcuları izleme görmek imkanını sağlayıp hem seçmelerinin hakkında hem de alt yapı hakında alt yapı sorumlusu Akif Özmen ve teknik heyetinden bilgi alacağı hem de kulübün önümüzdeki günlerde taşınacağı yeni tesislerde inceleme yapacağı kaydedildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kadın Seçmeleri Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement