Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale Programı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale Programı Gerçekleştirildi

Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale Programı Gerçekleştirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Kimse Yok mu Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale" Anma Programı Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

20.03.2013 17:03

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Kimse Yok mu Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale" Anma Programı Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Reha Yeprem'in Çanakkale şiirlerini seslendirdiği ve Talha Uğurluel'in konferans verdiği programa Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri Mart ayı programı kapsamında Kimse Yok mu Derneği ile ortaklaşa bir anma programı gerçekleştirildi.

"Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale" anma programında ilk olarak Reha Yeprem sahneye çıktı. Çanakkale şiirlerini seslendiren Yeprem ile Sakaryalılar duygu dolu anlar yaşadı. Reha Yeprem; "Her yıl Çanakkale şehitlerini andığımız bu programları nice güzide kurumlarımız organize ediyor. Sizler de salonları omuz omuza, sırt sırta doldurarak değerlerimize ve şehitlerimize minnet gösteriyorsunuz. Hepinizi yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Reha Yeprem'in ardından Talha Uğurluel Çanakkale Destanı'nı kendine has üslubu ile anlattı. Destandan fotoğraflarla konferansına devam eden Uğurluel; "Bugün Çanakkale'yi konuşuyoruz, her zaman konuşmak zorundayız. Çünkü Çanakkale bizim varlık ve yokluk savaşımız" şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Reha Yeprem ve Talha Uğurluel'e teşekkür ederek birer minyatür çalışması takdim etti. Başkanvekili Kılıç; "Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kimse Yok mu Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği bu programa göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyet bizleri memnun etti. Rahmeti Rahmana kavuşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmamıza vesile olan Reha Yeprem ve Talha Uğurluel'in eline ve yüreğine sağlık" ifadelerini kullandı.

Anma programının sonunda Talha Uğurluel hayranları ile sohbet ederek kitaplarını imzaladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale Programı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement