Karateciler Madalya ve Kupalara Doyurdu - Son Dakika
Yerel

Karateciler Madalya ve Kupalara Doyurdu

Karateciler Madalya ve Kupalara Doyurdu

Gaziantep'te düzenlenen 4. İller arası Zeugma Karate Turnuvası'nda Diyarbekirsporlu Karateciler tarihi bir başarıya imza attı.

18.05.2016 16:36

Gaziantep'te düzenlenen 4. İller arası Zeugma Karate Turnuvası'nda Diyarbekirsporlu Karateciler tarihi bir başarıya imza attı. 8 Altın, 4 gümüş, 4 broz madalya alan ve takım maçlarında bir birincilik birde ikincilik kupasını kazanan karateciler, kulüp olarak da bölge 2.cisi oldular.

Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü ile Diyarbekirspor Karate Kulübü sporcuları, Gaziantep ilinde düzenlenen 4. İller arası Zeugma Karate Turnuvası'nda Bay ve Bayan Komite dalında esti gürledi.

Başarı Üstüne Başarı

İzmir'de 16-17 Nisan 2016 tarihinde yapılan Türkiye Anadolu Yıldızlar Karate Şampiyonası Finallerinde Takım olarak Türkiye 3.cü olmasının ardından ikinci bir başarıyı da Gaziantep'te elde etti. Önüne gelen tüm rakiplerini deviren karateci bayan ve erkek sporcular, Diyarbakır'a bölge ikinciliği getirirken, takımlarını da birincilik kürsüsüne taşıdılar.

Gaziantep ilinde 15-16 Mayıs tarihinde yapılan ve 13 ilden 300'den fazla sporcunun iştirak ettiği müsabakalar büyük çekişmelere sahne oldu. Yapılan müsabakalara 20 sporcu ile katılan Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü ile Diyarbekirspor Karate Kulübü sporcuları, tüm rakiplerini geride bırakarak üstün bir başarı elde etti. Karateciler 8'i altın, 4 gümüş, 4'ü de broz olmak üzere toplamda 16 madalya alarak takım halinde birincilikler elde ederken, Diyarbakır'a da bölge ikinciliğini kazandırdılar.

Kızılaslan: "Destek Sunan Herkese Teşekkür Ediyoruz"

Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şehmus Kızılaslan, başarılarında büyük pay sahibinin kendilerini her şartta destek sunalara teşekkür etti. Kızılaslan, "Başta Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir olmak üzere Diyarbekirspor A.Ş Kulübü Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ve yönetimine, Kulübün Milli Takım antrenörü Mehmet Yazar ve Ahmet Yazar'a ve fedakar sporcularımız ve desteklerinden ötürü ailelerine teşekkür ederim. Bir teşekkürü de Gaziantep'teki organizasyonu yapan Gaziantep Karate İl Temsilcili ve Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Abdulkadir Akkurt'a yapmak isterim. Bölgemizde bu tür organizasyonların önemini herkes biliyor ve bu organizasyonların özellikle karatecilerimizin maç eksikliğinin giderilmesi ve çok önemli olan bir turnuvada tecrübe kazanmaları açısından dolayı çok önemliydi. Sayın Akkurt'a misafirperverliğinden ötürü de ayrıca teşekkür ediyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karateciler Madalya ve Kupalara Doyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement