Kars Ülkü Ocakları Başkanı Güngör, Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Güngör, Basınla Bir Araya Geldi

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Güngör, Basınla Bir Araya Geldi

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Oğuz Güngör, kentte görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya geldi.

07.09.2016 12:45

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Oğuz Güngör, kentte görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla buluşan Başkan Oğuz Güngör, Kars'ta ayrım yapmadan herkesi mi kucaklayacaklarını belirtti.

Ocak başkanlığının bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı Başkan Tolga Adıgüzel'den devraldığını ifade eden Güngör, Adıgüzel'e yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Oğuz Güngör, "Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz'un takdiriyle Ülkü Ocaklarında devir-teslim yapılarak görev bana verildi. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel'e de ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendisi iyi hizmetlerde bulundu. Bizde bundan burada eğitim kültür faaliyetlerimizi yürüteceğiz" dedi.

Karslılardan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada kendilerine destek vermelerini isteyen Güngör, "Kars'ta bütün etnik kökenler bir arada kardeşçe yaşıyor. Bütün etnik yapılar Kars'ta komşu, akraba olmuş, bir birleriyle kız almış vermişler. Akrabalık bağları çok güçlü, kuvvetli, bundan dolayı Allah şükür Karsımız da istenmeyen olaylar olmuyor. Sıkıntılar yaşamıyoruz. Türkiye'nin en huzurlu, en güvenli illerinden bir tanesidir Kars. İnşallah bundan sonra da bu şekilde devam eder. Halkımızdan isteğim provokasyonlara gelmesinler. Bazılarının fitne ateşlerini yakmasınlar. Bunları körüklemesinler. Allah'a şükür Kars'ın insanı bu zamana kadar bu oyunlara gelmedi. İnşallah bu saatten sonrada gelmez" diye konuştu.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, daha sonra basın mensuplarıyla çay içip sohbet etti. Yaklaşık bir saat süren sohbette Kars konuşuldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Ülkü Ocakları Başkanı Güngör, Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement