Kaymakam Altan, Kick Boks Şampiyonuna Eldiven Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Altan, Kick Boks Şampiyonuna Eldiven Hediye Etti

Kaymakam Altan, Kick Boks Şampiyonuna Eldiven Hediye Etti

Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Samsun’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası 48 kiloda 2. olan olan Semiha Emir’e eldiven hediye etti.

27.05.2016 15:40

Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Samsun'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası 48 kiloda 2. olan olan Semiha Emir'e eldiven hediye etti.

Samsun'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası 48 kilo da 2. olan 07 Arena Spor Kulübü boksçusu Semiha Emir, Kaymakam Rıfat Altan'ı ziyaret etti. Ziyarette Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Kulüp Kurucu Antrenörü Ali Rıza Erdem ve Koop-İş Sendikası Antalya Baş Temsilcisi Erdal Demir'de yer aldı. Çıktığı ringlerden derecelerle dönün Semiha Emir, 2010 yılı 48 kiloda Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonu, 48 kiloda Avrupa Kick Boks Gençler 1'incisi, 2011 yılında 51 kilo da Avrupa Kick Boks Gençler 1.cisi, 2012 yılında 48 kilo da Avrupa Kick Boks Gençler 3'üncüsü, 2014 yılında 48 kilo da Avrupa Kick Boks Gençler 3'üncüsü olmuştu.

Kaymakam Altan, "Resmi kurumlardan ayrı özel kurumlar olan spor kulüplerinin de başarısı ilçemizin gururu oluyor. 07 Arena Spor Kulübü de bunu başarıyor. 07 Arena gibi özel kulüplerin de artması ile daha çok sporcu yetişecek ve ilçemiz sporuna katkı koyacaktır" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Altan, Semiha Emir'e eldiven hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Altan, Kick Boks Şampiyonuna Eldiven Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement