Kaymakam Bedir'den Anaokulu Öğrencisine Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Bedir'den Anaokulu Öğrencisine Doğum Günü Sürprizi

Kaymakam Bedir\'den Anaokulu Öğrencisine Doğum Günü Sürprizi

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Anaokulu öğrencisine düzenlenen doğum günü programına İlçe Kaymakamı Soner Bedir’in gelmesi öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından sevinçle karşılandı.

08.05.2015 18:53

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Anaokulu öğrencisine düzenlenen doğum günü programına İlçe Kaymakamı Soner Bedir'in gelmesi öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından sevinçle karşılandı.

İlçe Kaymakamı Soner Bedir, hem Anaokulunu ziyaret etti hem de Pazarlar Anaokulu öğrencisi Kağan Çelik isimli öğrencinin doğum günü programına katılarak doğum günü pastasını beraber kestiler.

Ana Okul öğrencilerinin hiç beklemediği bir sırada sınıflara giren Kaymakam Soner Bedir, ziyaret sırasında Kağan Çelik isimli öğrencinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Pasta kesiminden sonra tüm Anaokulu öğrencilerine ikram yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi'nin de eşlik ettiği, Anaokulunu ziyaretinde Kaymakam Soner Bedir, öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, "Kaymakamımız Sayın Soner Bedir, Anaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulunurken bir öğrencinin de doğum günü pastasını beraber kestiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi'nin de eşlik ettiği, Anaokulunu ziyaretinde Kaymakamımız Sayın Soner Bedir, öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Anaokulu öğrencilerinin hiç beklemediği bir sırada sınıflara giren Kaymakamımız Sayın Soner Bedir, ziyaret sırasında Kağan Çelik isimli öğrencinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Pasta kesiminden sonra tüm Anaokulu öğrencilerine ikram yapıldı" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Bedir'den Anaokulu Öğrencisine Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement