Kaymakamlar Toplantısı Gediz'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlar Toplantısı Gediz'de Yapıldı

Kaymakamlar Toplantısı Gediz\'de Yapıldı

Kütahya'da kaymakamlar toplantısı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında Gediz ilçesinde yapıldı.

21.04.2012 12:32

Kütahya'da kaymakamlar toplantısı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında Gediz ilçesinde yapıldı.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi Başkanlığında Gediz Kaymakamlığında saat 07.00'de gerçekleştirilen toplantıda, ilin yönetim, ekonomik, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık işleriyle ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken en uygun tedbirler görüşüldü.

Vali Kenan Çiftçi'nin yaptığı açılış konuşmasından sonra bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi, Ulaşım sektöründe yaşanan sıkıntıların görüşülmesi, İlçelerde Turizmle ilgili yapılabilecek projelerin değerlendirilmesi, İlçelerde mevcut yatırımlar ve projelerin Valilik Proje takip sistemine işlenmesi ve takibi, Son bir ayda gerçekleştirilen projelerin Kaymakamlarca anlatılması ve ilçelerde halen devam eden yatırımların varsa aksayan yönlerinin değerlendirilmesi gibi önemli konular üzerinde duruldu.

Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "öğrencilerin olumsuz davranış eğilimleri" ile ilgili anket çalışmalarının İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen tarafından anlatılmasından sonra yapılan genel değerlendirme ile toplantı sona erdi.

Vali Kenan Çiftçi başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve kaymakamlar katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamlar Toplantısı Gediz'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement