Kayseri Valisi Mevlüt Bilici Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici Açıklaması

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici Açıklaması

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, basın mensupları ile son kez bir araya gelerek veda açıklaması yaptı.

15.08.2012 12:30

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, basın mensupları ile son kez bir araya gelerek veda açıklaması yaptı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen açıklamaya çok sayıda basın mensubu katıldı. Vali Bilici, 13 Aralık 2007 tarihinde başlamış olduğu ve 5 yıldan bu yana devam eden görevinin kendisi için, manevi önemine değinerek, "Kayseri, benim vali olarak atandığım ilk şehir olması sebebiyle değişik duygular içerisinde başladığım bu görevden bugün ayrılırken de değişik duygular içerisindeyim." dedi.

Beş yıla yakın süredir görevde bulunduğu Kayserinin kendisi için ikinci memleket gibi olduğunu belirten Bilici, "Kayserimiz temel alt yapı hizmetlerinde, eğitimde, kültürde, sağlıkta yapılan yatırımlar ve bitirilen işlerle bulunduğu bölgede örnek bir şehir konumunda olmuştur. Bu işler, devletimizin, hükümetimizin, Kayserili insanımızın, hayırsever vatandaşlarımızın hepsinden oluşan bir güçten kaynaklanmıştır. Bu güç ilin idarecisi tarafından bu işe yönelen insanların, kaynakların en etkin ve verimli şekilde kullanılması suretiyle zamanında iş bitirilmesi gibi bir organizeyi gerektiriyordu. Bunda benim de katkım olduysa ne mutlu bana. ve Kayserili vatandaşlarımızın gönlünde en ufak yer edinebildiysem bu benim için bahtiyarlıkların en büyüğüdür." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül'ün memleketinde görev yapmaktan onur duyduğunu dile getiren Bilici, çok sayıda yabancı devlet büyüğünü Kayseri'de ağırladıklarını ve Kayserinin adının dünyaya duyurulması noktasında önemli işler yaptıklarını kaydetti. Bilici, söz konusu ziyaretlerin Kayseri sanayisi adına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Bilici, son olarak, Cumhurbaşkanı Gül başta olmak üzere, Kayseri milletvekillerine, Garnizon Komutanı'na, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye, Cumhuriyet Başsavcısı ve Yargı Adalet Komisyonu Başkanı

ile yargı mensuplarına, Kayseri'deki kurum ve kuruluşların yöneticilerine görev süresi boyunca kendilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bilici "Kendime ikinci vatan olarak hissettiğim Kayserinin bir evladı olarak, gönlüm burada, bedenim burada ayrılırken hatam ve kusurum olmuşsa af diliyor, tüm Kayserili hemşerilerimin haklarını helal etmelerini istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

(SK)

15.08.2012 12: 08: 43

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Valisi Mevlüt Bilici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement