Keçeciler'den Başkan Duvarcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Keçeciler'den Başkan Duvarcı'ya Ziyaret

Keçeciler\'den Başkan Duvarcı\'ya Ziyaret

Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı'yı ziyaret etti.

19.04.2013 12:56

Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı'yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KONESOB Başkanı Bekir Duvarcı, "Bizim şu anda oda olmamızı sayın Keçeciler ve o zamanki ekibine borçluyuz. Kendilerine bu konuda teşekkür ederim. Mehmet Keçeciler, Türkiye'nin kabul ettiği büyük bir devlet adamıdır. Biz her zaman için Mehmet Keçeciler'i minnetle anarız. Her yerde de yaptıklarını konuşuruz. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Esnaf birliğine çok önem verdiklerini ifade eden Mehmet Keçeciler ise, "Rahmetli Turgut Özal ilk defa orta direk tabirini esnaflar birliği kongresinde kullandı. Kongrede 'esnaf toplumun temel direğidir' dedi. 'Bu esnaf ne kadar rahat olursa, huzur içerisinde olursa toplum o kadar huzur içerisinde olur' dedi. O yüzden biz, toplumun orta direğine gözümüz gibi bakacağız, onu gözümüz gibi besleyeceğiz, ona gereken teşviki, desteği vereceğiz diye programımıza yazmıştık. Orta direk tabiri oradan kaldı. Orta direk esnafın tabiridir, esnafın kendisidir. Esnaflar Birliğimiz Konya'da sivil toplum örgütü olarak üzerine düşen her vazifeyi layıkıyla yapan birliklerden bir tanesidir" diye konuştu.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün 20. yıldönümünde bir mevlit programı düzenleyeceklerini de dile getiren Keçeciler, Pazar günü saat 11.30'da Hacıveyiszade Camisi'nde başlayacak mevlide odanın tüm üyelerini davet etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçeciler'den Başkan Duvarcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement