Lüleburgaz'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Lüleburgaz\'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığınca düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvası sona erdi.

17.06.2014 08:59  Güncelleme: 09:40

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nca (TPAO) düzenlenen "Kurumlararası futbol turnuvası" sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, AA muhabirine, TPAO halı sahasında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, turnuvaya 12 takımın katılarak mücadele ettiğini söyledi.

Turnuvanın kurumlar arasında dostluk, birlik ve beraberliğin sağlaması için düzenlendiğini belirten Polat, "Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Tabi her turnuvanın bir galibi olması gerekiyor. Bu turnuvanın galibi de Hastane oldu. Kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından turnuvada başarılı olan takımlara hediyeleri verildi.

Süt üreticileri bilgilendirilecek

Kırklareli Süt Üreticileri Birliğince üreticilerin bilgilendirilecek.

Birlik Başkanı Asım Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada tüm köylerde süt üreticilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

Bilgilendirme toplantıları ile üreticilere, hayvancılık konusunda bilgiler vereceklerini bildiren Karakaya, amaçlarının üreticilerin bilinçlenerek, üretim artması olduğunu kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement