Konak Bahara Göz Kırpıyor - Son Dakika
Yerel

Konak Bahara Göz Kırpıyor

Konak Bahara Göz Kırpıyor

Türkiye'de ilk defa bir kadın müzesi kapılarını açıyor.

27.02.2013 10:46

Her ay farklı programlarla İzmir'in kültür ve sanat yaşamını besleyen Konak Belediyesi yetkilileri,

Mart ayında da İzmirliler için yeni sürprizler hazırladı

Türkiye'de ilk defa bir kadın müzesi kapılarını açıyor. Konak Belediyesi'nin çalışmalarıyla yaşama geçen müze, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi olarak İzmir'de açılacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İzmir Dağ Filmleri Festivali'nin ev sahipliğini bu yıl da Konak Belediyesi üstlendi. 28-29-30 Mart tarihleri hem film hem de doğa severlere ayrıldı.

7.'inci İzmir Uluslararası Kukla Günleri'nde ise Konak Belediyesi, Bulgaristan, İngiltere, Avustralya ve Çek Cumhuriyeti'ni konuk edecek. Konak Belediyesi'nin artık bir gelenek haline gelen vefa etkinliği Usta'ya Saygı'da İzmirliler şampiyon Veteran Atlet Dr. Hikmet Kandeydi ile buluşacak. Uluslararası atletizm yarışlarında yüzden fazla madalyayı evine götüren Hikmet Hoca'ya vefa Usta'ya Saygı'da yaşanacak.

Deneyimli yazar Nazlı Eray 'Yazarlar İzmir için Okuyor'un Mart konuğu olarak İzmirlilerle buluşacak. Yazar, 'Yoldan Geçen Öyküler' adlı kitabından satırları İzmir için okuyacak. Gazeteci, televizyon programcısı ve yazar olarak yakından tanıdığımız Mesut Yar Konak Belediyesi'nin düzenlediği gösteriyle bir kez daha İzmirlilerle buluşuyor. Mesut Yar 'Burada Laf Çok' adlı tek kişilik gösterisiyle kahkahaya doyuracak.

Niko Guido, Irak'ta yaşanan savaşın 10'uncu yıldönümünde, 'Leave US Alone' isimli sarsıcı projesini İzmir'e taşıyor. Savaşa karşı 'Hayır' diyen sergi dünya ve Türkiye gündeminde aynı anda büyük bir

yankı uyandıracak.

(HD)

27.02.2013 10: 26: 21

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak Bahara Göz Kırpıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement