Küçükköy Belediyesi'nde Coşkulu Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Küçükköy Belediyesi'nde Coşkulu Bayramlaşma

Küçükköy Belediyesi\'nde Coşkulu Bayramlaşma

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, belediye tarafından düzenlenen bayramlaşmaya katılım yoğun oldu.

20.10.2013 14:23

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, belediye tarafından düzenlenen bayramlaşmaya katılım yoğun oldu.

Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin öncülüğünde Küçükköy Belediye binasında düzenlenen bayramlaşmada; Küçükköy Belediyesi'nin Meclis üyeleri, tanınmış simaları, iş adamları CHP parti üyeleri, CHP Balıkesir Milletvekili A.Nedret Akova ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Küçükköy'ün eski Belediye Başkanı Bayram Ertuğral'ın da hazır bulunduğu bayramın üçüncü günü gerçekleşen bayramlaşmaya belde halkının yanı sıra Küçükköy Belediye personelinin de yoğun ilgi gösterirken, saat 12.00'da Küçükköy Belediyesinde düzenlenen bayramlaşmada, Belediye Başkanı Mesut Ergin'e zarif eşi Canan Ergin ve küçük kızı Canan'da eşlik etti.

Küçükköy Belediye binasında belde halkının bayram tebriklerini kabul eden Başkan Mesut Ergin, oldukça yoğun geçtiği gözlenen bayramlaşma törenine katılan vatandaşlarla tek tek el sıkışarak, sorunlarını dinledi ve notlarını aldı. Küçükköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bayramlaşmaya katılanlara çeşitli ikramlarda bulunulurken, Ergin çifti her bayramlaşmada olduğu gibi minik çocukları unutmayarak, onlara bayram harçlığı dağıtma geleneğini de sürdürdüğü gözlendi.

BADAVUT'A ALT YAPI MÜJDESİ

Bayramlaşma töreninde konuşan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'in, beldeye bağlı Badavut mevkiinin genelinde alt yapı ihalesinin tamamlanarak, bu bölgede çalışmalara çok akında başlanacağının müjdesini vermesi ise bayramlaşmaya adeta damgası vurdu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükköy Belediyesi'nde Coşkulu Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement