Kula İlçe Protokolü Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı - Son Dakika
Yerel

Kula İlçe Protokolü Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı

Kula İlçe Protokolü Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı

Manisa'nın Kula ilçesinde Dünya Çevre Günü nedeniyle başlatılan temizlik kampanyasında Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Selim Aşkın, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar ve daire amirleri, öğrencilerle birlikte çöp...

06.06.2013 13:48

Manisa'nın Kula ilçesinde Dünya Çevre Günü nedeniyle başlatılan temizlik kampanyasında Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Selim Aşkın, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar ve daire amirleri, öğrencilerle birlikte çöp topladı.

Kula Belediyesi önünde toplanan kalabalık, ellerindeki pankart ve çöp poşetleriyle temiz bir çevre mesajı verdi. Yaklaşık 1 kilometrelik yolda bulunan çöpleri toplayan öğrencilere, Kaymakam Cıbır, Belediye Başkanı Aşkın, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Enginar ve daire amirleri de eşlik etti.

Öğrencilerle birlikte çöp toplayan Kaymakam Yusuf Cıbır ve Belediye Başkanı Selim Aşkın, çocuklara çevre bilincinin geliştirilmesi konusunda zaman zaman uyarılarda bulundular.

Çöp toplama sonrası Turgut Özal Bulvarı'nda yapılan açıklamalarda Süreko Atık Toplama Fabrikası Müdürü Galip Tekiner,

"Çevre için hep birlikteyiz, belediye başkanımız, kaymakamımız, çocuklarımız en önemli varlıklarımız daha temiz bir dünya için çevre haftası etkinliklerimizi kutluyoruz. Çevreye duyarlı olan herkese gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Aşkın ise, "Bugün Çevre Haftası. Özellikle 21. yüzyılda hızla doğal hayatın yok olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte bu yok olmanın önüne geçebilmek adına, çevre bilincinin geliştirilmesi adına, yarınlarımıza daha sağlıklı daha yaşanabilir bir çevre bırakmak için çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Bugün burada yaptığımız sembolik bir çalışma. Temiz bir Kula için, temiz bir çevre için böyle organizasyon yaptık. Bu etkinliğe destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaymakam Cıbır da, "Belediyemiz Süreko şirketi ile güzel bir çevre için çalışıyor. Çocuklarımızla beraber bugün burada daha temiz bir dünya için buluştuk. Yaptığımız yürüyüş sonucunda Kula'yı çok temiz gördük. Arkadaşlarımıza, çocuklarımıza daha temiz bir dünya bırakmak için çevremizi kirletmeyelim; hep beraber geleceğimiz için temiz bir dünya bırakalım" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula İlçe Protokolü Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement