Kuşadası'nda 5 Yıldızlı Palm Wings Oteli Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda 5 Yıldızlı Palm Wings Oteli Açıldı

Kuşadası\'nda 5 Yıldızlı Palm Wings Oteli Açıldı

Peninsula Turizm grubu bünyesinde bulunan Bazmer Otelcilik A.Ş'nin Kuşadası'na bağlı Davutlar'daki Sevgi Plajı mevkiinde yaptığı beş yıldızlı Palm Wings Beach Resort & SPA Hande Yener konseriyle açılışını gerçekleştirdi.

02.07.2013 16:00

Peninsula Turizm grubu bünyesinde bulunan Bazmer Otelcilik A.Ş'nin Kuşadası'na bağlı Davutlar'daki Sevgi Plajı mevkiinde yaptığı beş yıldızlı Palm Wings Beach Resort & SPA Hande Yener konseriyle açılışını gerçekleştirdi. Otel müşterileri ile aralarında Aydın Valisi Kerem Al, Ankara Jandarma Bölge komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ile çevre ilçe ve belde belediye başkanları, protokol üyeleri ile çok sayıda turizmci katıldı.

Peninsula grubu olarak sekiz otele ulaştıklarını, Peninsula ortaklığındaki Bazmer Otelcilik A.Ş bünyesindeki Palm Wings Beach otel sayısının ise ikiye çıktığını kaydeden Tevfik Bağcı, "Sektörde Kuşadası merkezli bir seyahat acentesi olarak başlayan yolculuğumuz yıllar içinde büyüyerek devam etti. Operasyonlarımızın ağırlığını Kuşadası ve Didim başta olmak üzere Ege Bölgesi oluşturuyor. Antalya da ağırlıklı bir destinasyonumuz. Türkiye'ye en çok turist getiren acentelerden biriyiz. Şirket olarak yaptığımız otel yatırımları da aralıksız devam ediyor. Arsası ve projesi hazır olan yeni bir tesisimiz ile ilgili çalışmalarımız başladı. Yakında yeni tesisimizin temelini atacağız. Peninsula olarak altı otelimiz vardı. Ortağı olduğumuz Bazmer Otelcilik A.Ş'nin ikinci, grubumuzun sekizinci otelini Kuşadası'nda hayata geçirdik. Tesislerimizdeki toplam oda sayısı bin 434, yatak sayısı ise 3 bin 811'e ulaştı. Yeni otelimizin Kuşadası ve Türk turizmine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hande Yener yeni albümünün ya Ya ya Ya! adlı şarkısıyla sahneye çıktı. Tüm şarkılarına konser boyunca oteli dolduran yerli ve yabancı turistler eşlik etti. Sahne önünde şarkılara eşlik eden 5 yaşındaki küçük kızı fark ederek sahneye davet eden Hande Yener dans etti küçük kız şarkıyı söyledi. Yener, eski ve yeni şarkılarından oluşan,yaklaşık iki saat süren konseri sonunda ayakta alkışlandı.

TESİSİN YATAK KAPASİTESİ 910

Peninsula Grubu'nun konaklama alanındaki yatırımlarına şirketin sekizinci oteli olan Palm Wings Beach Resort & SPA Kuşadası 346 oda ve 910 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor. Beş yıldızlı tesisin yaklaşık 20 dünüm arsa maliyeti dahil 25 milyon avro yatırım bedeli ile gerçekleştirildi. Kasım ayında başlanan inşaat yedi ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 15 Mayıs tarihinde misafirlerini ağırlamaya başladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda 5 Yıldızlı Palm Wings Oteli Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement