Kuşadası'nda Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı

Kuşadası\'nda Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı

Ege Bölgesi’nin inşaat ve turizm alanındaki önemli firmalarından Göçen Grubunun kurucusu merhum Mehmet Nuri Göçen anısına düzenlenen Kuşadası Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı açılış sergisi ve kokteyli yapıldı.

28.04.2014 00:57

Ege Bölgesi'nin inşaat ve turizm alanındaki önemli firmalarından Göçen Grubunun kurucusu merhum Mehmet Nuri Göçen anısına düzenlenen Kuşadası Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı açılış sergisi ve kokteyli yapıldı.

Açılışa Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit, turizmci Naile Göçen Çukurova, yerli ve yabancı sanatçılar ve kalabalık bir sanatsever ve davetli topluluğu katıldı. 4 Mayıs tarihine kadar sürecek olan Kuşadası Sanat Kolonisi Resim Çalıştayına 17 farklı ülkeden toplam 47 sanatçı katılıyor.

Açılış kokteylinde bir konuşma yapan Kuşadası Kültür Sanat Diyalogları Dernek Başkanı Emel Atalay, "Uluslararası 17 ülkeden 25 sanatçı olmak üzere toplam 47 sanatçı bu çalıştay da bir araya geldi. Ben öncelikle çok uzaklardan gelen sanatçılarımıza ve resim çalıştayımızda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Kuşadası Kültür Sanat Diyalogları Platformun da din, dil, ırk ayrımı gözetmeden bir araya gelerek açılış sergisinde 94 değerli eser sanatseverlerle buluştuk. 10 günlük çalışmanın ardından sizlerle buluşturacağımız kapanış sergimize de tüm sanatseverlerimizi bekliyorum. Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler." şeklinde konuştu.

Turizmci ve mimar Naile Göçen Çukurova ise "Bu değerli çalıştayda bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Babam adına ilk defa sergi ve bir resim çalıştayı yapılıyor. Bu benim için çok anlamlı ve heyecan verici. Ben bu duygu ve düşüncelerle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 47 ressamın 94 eser ile sanatseverlerle buluşturduğu açılış sergisi dikkatle incelenirken sanatseverler keyifli anlar yaşadı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement