Kuşadası Triatlonu'nda Kemal Merkit Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Triatlonu'nda Kemal Merkit Unutulmadı

Kuşadası Triatlonu\'nda Kemal Merkit Unutulmadı

Türkiye Şampiyonası'na da puan veren 7.Kuşadası Triatlonu devam ediyor.

23.09.2012 14:52

Türkiye Şampiyonası'na da puan veren 7. Kuşadası Triatlonu devam ediyor. Ünlü sporcu Kemal Merkit anısına gerçekleştirilen yarışların öğleden sonraki startı Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından verildi.

Türkiye Triatlon Federasyonu ile Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 7.Kuşadası Triatlon Şampiyonası'na ülke düzeyinde 17 kulüpten yaklaşık 186 sporu katıldığı yarışlar büyük çekişme içerisinde geçiyor. 7 Eylül'de Konya'nın Karapınar ilçesindeki Transanatolia Raly Raid yarışlarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Çöl Kaplanı lakaplı ünlü sporcu Kemal Merkit'in anısına gerçekleştirilen 7. Kuşadası Triatlonu'nda Kuşadası Belediyesi tarafından hem triatlona katılan sporculara hem de yarışları isleyenlere üzerinde " Kemal Merkit'i saygıyla anıyoruz " yazılı yüzlerce tişört dağıtıldı. Öğleden sonraki yarışların startını veren Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kemal Merkit'in hem triatlon sporcusu olduğunu hem de motor sporları yaptığını belirterek, " Çöl kaplanı unvanlı bu önemli sporcumuzu 7 Eylül'de elim bir trafik kazasında kaybetmiştik. 7. Kuşadası Triatlonu anısına gerçekleştirerek, onu unutmadığımızı göstermek istedik " dediler.

Bu arada, Büyük çekişme içerisinde devam eden Türkiye Triatlon Şampiyonası Finali'nin Kuşadası'ndaki ayağından sonra belli olacak Triatlon Milli Takımı, Ekim ayı içerisinde Alanya'da yapılacak Avrupa Triatlon Kupası Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Triatlonu'nda Kemal Merkit Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement