Kutlu'ya Lapseki'de Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Kutlu'ya Lapseki'de Sevgi Seli

Kutlu\'ya Lapseki\'de Sevgi Seli

Çanakkale AK Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu, Lapseki ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

07.03.2015 15:35

Çanakkale AK Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu, Lapseki ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Parti binasında konuşan Kutlu, "Hiçbir yere talip olma adına siyasete girmedim" diye konuştu.

AK Parti'de 7 Haziran genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olan eski İl Başkanı Muzaffer Kutlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ayvacık'ta seçim çalışmaları kapsamında partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu, hafta sonu Lapseki AK Parti İlçe Teşkilatı ve partililerle bir araya geldi. AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Kamaşık ve partililerle sohbet eden AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu, burada yaptığı konuşmada, "Siyasete sevgiyi katmak insanları kazanmak, sevgiyle hoşgörüyle başladık. Bundan yaklaşık 9 yıl kadar önce AK Partiyle başladık siyasete. Bu gün 'iyi ki başlamışım' diyorum. Çünkü insanları sevmekle başlıyorsunuz. İnsanları sevdikçe de hizmeti ön plana koyuyorsunuz. Şu bir gerçek, siyaset yapmak zor bir sanat. Fedakarlıklarla dolu. Her hangi bir menfaati ön plana çıkartmadan zamanından, vaktinden, işinden, ailenizden, çoluğundan çocuğundan yani her şeyden feda ederek bir şekilde geleceğimiz için çalışıyoruz, vaktimizi harcıyoruz. O anlamda bir serüvene başladık. Allah bize il yöneticiliği nasip etti. Akabinde aday adayı olduk. Biz ismimizi ortaya attık. Gerek il başkanlığı dönemimizde il yöneticiliği dönemimizde iyisiyle kötüsüyle 3 dönem il başkanlığı görevi elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Bu sürede en çok dikkat ettiğim konu, gönül kırmamaya dikkat ettim. Mümkün olduğunca da istişarelerle danışarak karar vermeye çalıştım. Farkında olmadan da gönül kırmış olabilirim. Her gittiğim yerde söylüyorum, haklarınızı helal edin. Bu süreçte ben tüm açık kalple söylüyorum; hiçbir yere talip olma adına siyasete girmedim. Bu siyasi mücadelenin içinde olmadım, bu güne kadar siyasette iyi şeyler yapmak adına hep çalıştım" dedi.

'ÇANAKKALE'YE LAPSEKİ'YE BİRLİKTE HİZMET ETMEK NASİP OLUR'

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, "Üç dönemdir İl Başkanlığımızı yapan Çanakkale'mizin abisi Muzaffer Kutlu yeni bir göreve talip oldu. İnşallah yeni dönemde yine birlikte çalışarak Çanakkale'ye Lapseki'ye birlikte hizmet etmek nasip olur. Muzaffer başkan kendisi bu dönemde Milletvekili aday adayı oldu. Son kararı Başbakanımız verecek. Umarım hem kendisi hem bizim için hayırlısı olur "dedi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "İl Başkanımız her şeyi istişare yaparak yaptım dedi. Evet bu gerçekten bu çok önemli. İnsanların konuşarak çözemediği bir problem yoktur. Biz çalıştığımız dönemde de sayın başkan ile eğer sıkıntı var ise konuşarak çözdük. Zaten istişare bizim partimizin geleneği. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu güne kadar her türlü işimizde çok destek verdi. Hayırlı olsun" dedi. AK Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu daha sonra ilçe başkanı Halil Özer, Belediye başkanı Eyüp Yılmaz ve teşkilat ile birlikte halk pazarını gezdiler ve ardından muhtarlar derneğini ziyaret ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu'ya Lapseki'de Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement