Lise Öğrencilerinden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

Lise Öğrencilerinden Kutlu Doğum Programı

Lise Öğrencilerinden Kutlu Doğum Programı

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Genel Kültür Bilgi yarışması ve Kutlu Doğum programı düzenlendi.

22.04.2015 10:11

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Genel Kültür Bilgi yarışması ve Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Genel Kültür Bilgi yarışması ve kutlu doğum programı Pazarlar Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programda ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.

Peygamberimize Sevgiyi konu eden bir sinevizyon gösterisi ile başlayan programın ardından Meslek Dersleri Öğretmeni Safa Yavuz günün önemini belirten bir konuşma yaptı.

Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Bedir, Uhut ve Hira adlı üçer öğrenciden oluşan üç grup arasında, Peygamberimizin hayatını içeren 20 soruluk bilgi yarışması yapıldı.

Şiirlerin okunması ve Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan koronun hazırladığı değişik figürlerle söylenen ilahilerin ardından, gerek bilgi yarışmasında gerekse ilçe genelinde düzenlenen "Peygamberimize Mektup" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Pazarlar Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Garnizon Komutanı Kamil Borazan, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yard. Doçent Dr. Sait Sofoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, İçe Müftüsü Mustafa Türköz, Şube Müdürü M. Ünsal Alpay Okul ve kurum Müdürleri veliler ve öğrenciler katıldı. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Öğrencilerinden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement