Lüleburgaz'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Lüleburgaz\'dan Kısa Kısa

Yol yapım çalışmaları

18.09.2013 13:05

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karaağaç ve Ertuğrul köyü yollarının asfalt ile kaplandığını söyledi.

Zarar gören tüm köy yollarında çalışmaların yapılacağını belirten Yılmaz, çalışmalardan köylülerinde memnun kaldığını kaydetti.

Kur'an kursları açılacak

Lüleburgaz Müftüsü İsmail Günay, Kur'an kursları açılacağını bildirdi.

Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni eğitim - öğretim yılı içerisinde açılacak olan Kur'an kurslarının 23 Eylül Pazartesi günü başlayacağını söyledi.

Lüleburgaz'da 16 camide Kur'an kursu açılacağını belirten Günay, "Müftülüğümüz tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da camilerimiz de Kur'an kursu açacağız. Kurslarımızda öncelikle alfabe öğretildikten sonra çeşitli okuma etkinlikleri de yapılacak" diye konuştu.

Kan bağışı kampanyası

Lüleburgaz Kan Toplama Merkezi'nce kan bağışı kampanyası düzenledi.

Lüleburgaz Kaymakamlığı'nda düzenlenen kampanya da 25 kişiden kan alındı.

Lüleburgaz Kan Toplama Merkezi'nde görevli doktor Sencer Erşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lüleburgaz halkının kan bağışı kampanyalarına ilgi gösterdiklerini söyledi.

Lüleburgaz'da kan bağışı bilincinin yüksek olduğunu belirten Erşen, "Kampanyalara ilginin sürmesini bekliyoruz. Kan gün geçtikçe artan bir ihtiyaçtır ve biz de Kızılay olarak bunun bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

- Kongre Meydanı'nda düzenleme çalışmaları

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Kongre Meydanı'nda  düzenleme çalışmaları başladı.

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nalan Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kongre Meydanı'nda  düzenleme çalışması yapıldığını söyledi.

Kongre Meydanı'nda vatandaşların oturabilecekleri alanlar oluşturduklarını belirten Koç, çalışmanın en kısa sürede bitirileceğini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement