MAFSAD Üyeleri Doğu Gezisi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

MAFSAD Üyeleri Doğu Gezisi Düzenledi

MAFSAD Üyeleri Doğu Gezisi Düzenledi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, Hasankeyf-Midyat ve Mardin'i gezdi.

10.06.2014 09:53  Güncelleme: 09:56

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), Hasankeyf- Midyat ve Mardin'i gezdi.

Her yıl gerek günübirlik, gerekse iki günlük olmak üzere birçok gezi organizasyonu yapan MAFSAD, bu defa rotayı Doğuya kırdı. Mezopotamya'nın kadim şehirleri Hasankeyf, Midyat ve Mardin'i gezen katılımcılar bol bol fotoğraf çekip, gönüllerince eğlendiler.

Temel amaçlarının ülkemizin güzelliklerini görüp, fotoğraflamak ve gezilen yerlerin doğal, kültürel, sanatsal ve tarihi özellikleri hakkında bilgilenmek olduğunu aktaran gezi organizatörü MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Konuk, insanın doğası itibariyle gezmeyi çok sevdiğini ve bu ihtiyacını böyle grup gezileriyle gidermeye çalıştığını, bu gerçekten hareketle fotoğraf çekmeyi ve doğayı seven insanları bir araya getirip ülkemizin güzellikleriyle tanıştırmaya çalıştıklarını ifade etti. Hasankeyf, Midyat ve Mardin gibi kadim şehirlerin kesinlikle görülmesi gerektiğini belirten Konuk, her yıl gezi düzenlediklerini, MAFSAD Müzik Grubuyla gezilerin daha keyifli hale geldiğini, ayrıca fotoğraf çekenlerin fotoğraf sanatında teknik konulara biraz daha hakim olabilme imkanına sahip olduklarını sözlerine ekledi.

Konuk, ayrıca, gezi katılımcılarının oldukça uyumlu olduğunu söyleyerek kendilerine teşekkür etti.

Gezi katılımcılarından Serkan Arslan ise, yol yorgunluğunun dışında her şeyin çok güzel olduğunu, geziden çok keyif aldığını, Mardin, Midyat ve Hasankeyf'i daha önce görmesine rağmen MAFSAD'la çok daha güzel bir gezi tecrübesi yaşayacağına inandığı için tekrar buraları gezmek istediğini ve ziyadesiyle memnun kaldığını belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MAFSAD Üyeleri Doğu Gezisi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement