Manavgat Belediyesi Tuvaletleri Yeniliyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat Belediyesi Tuvaletleri Yeniliyor

Manavgat Belediyesi Tuvaletleri Yeniliyor

Antalya'nın Manavgat Belediyesi, turizme hizmet veren kent merkezindeki umumi tuvaletleri modern bir şekilde yeniden dizayn etti.

08.08.2012 18:49

Antalya'nın Manavgat Belediyesi, turizme hizmet veren kent merkezindeki umumi tuvaletleri modern bir şekilde yeniden dizayn etti.

Manavgat Belediyesi, kent turizmi açısından oldukça önemli olan umumi tuvaletleri modern bir yeniden dizayn ediyor. Her yıl 3.5 milyon turistin ağırlandığı Manavgat'ta kent merkezine gelen turistlerin hijyenik şartlarda kullanabilecekleri WC binalarının oldukça eski ve bakımsız olması, turizmi olumsuz etkiliyordu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in talimatıyla kent merkezindeki ve Şehirlerarası Otogar'daki umumi tuvaletler baştan aşağıya yenilerek hizmete açıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında Fevzi Paşa Caddesi eski belediye yanındaki harap haldeki WC binasının içi ve dışı baştan aşağıya yenilenerek engelli vatandaşlarımızın da yararlanabileceği konuma getirildi. Ayrıca Perşembe Pazarı'nda bulunan eski WC binası yıkılarak yeniden projelendirildi. Yerli ve yabancı turistlerin en çok uğrak verdiği Manavgat Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin tüm tuvaletleri de tamamen yenilenerek halkın kullanımına açıldı. Otogardaki düzenleme kapsamında tuvaletler, yerli ve yabancı konukların gereksinimlerini en hijyenik şartlarda giderebilecekleri şekilde yenilendi. Ayrıca içerisinde kurutma üniteleri bulanan bebek emzirme odaları ve engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak hazırlanan tuvaletler de yenilendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Belediyesi Tuvaletleri Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement