Mardin Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Mardin Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Mardin Belediyesi\'nin Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Mardin Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri ilahi sanatçılarının verdiği konserlerle devam ediyor.

23.07.2013 18:53

Mardin Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri ilahi sanatçılarının verdiği konserlerle devam ediyor. Dara Anfi Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinliğin bu haftaki konukları Selam İlahi Grubu ile Mahmut Durgun oldu.

Mardin Belediyesinin ramazan ayı kapsamında düzenlediği çeşitli etkinlikleri sürüyor. İkincisi düzenlenen etkinlikte, Selam İlahi Grubu ile ilahi sanatçısı Mahmut Durgun, Türkçe, Arapça, Kürtçe ilahiler seslendirdi. Dara Anfi Tiyatrosu'nda düzenlenen konsere katılan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide ve Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun daha sonra konseri tribünlerde izleyenlerin yanına giderek ramazan aylarını kutladı.

Vatandaşların huzurlu ve ruhuna uygun bir ramazan ayı geçirmeleri için ay boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Mardin Belediyesi olarak, ramazan ayı boyunca çeşitli etkinler düzenleyeceğiz. Bugünkü etkinliğimizde, ilahi sanatçılarımız burada konser dinletisi, sema gösterileri yer alacak. Tüm halkımızı bu etkinliklerimize davet ediyorum" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement