Mardin Okuyor Kampanyası Kapsamında Kızıltepe'de 1 Saatlik Kitap Okuma Programı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Mardin Okuyor Kampanyası Kapsamında Kızıltepe'de 1 Saatlik Kitap Okuma Programı Yapıldı

Mardin Okuyor Kampanyası Kapsamında Kızıltepe\'de 1 Saatlik Kitap Okuma Programı Yapıldı

Mardin'in Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, 'Mardin Okuyor' kampanyası kapsamında ilçede 1 saatlik kitap okuma programı düzenlediklerini söyledi.

16.04.2013 17:29

Mardin'in Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, 'Mardin Okuyor' kampanyası kapsamında ilçede 1 saatlik kitap okuma programı düzenlediklerini söyledi.

Kampanya Kızıltepe İbrahim Özmen İlköğretim Okulun'da Kaymakam Erkaya Yırık, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, öğretmen ve tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Mardin okuyor kampanyası çerçevesinde Mardin'deki tüm okullarda kitap okuma saati uygulandığını belirten Kaymakam Yırık, öğrencilerle tek tek ilgilenip neden kitap okunması konusunda sohbet etti. Kaymakam Yırık, "Bu gün çocuklarla beraber okumanın tadına vardık. Mardin Valimiz Turhan Ayvaz'ın rehberliğinde Mardin ve ilçelerinde bu program başlatıldı. Çocuklarımız zeki ve başarılıdır. Bu gün çocuklarımızın hafızasına okuma arzularına bir kez daha şahit olduk. Biz tarih itibarı ile kültüre, kütüphaneye, küllüyeye, kitaplara, tarihi değerlere önem veren bir milletin devamı olarak bundan sonra da okuyan bilgiye, bilime değer veren bilinçli vatandaşların yaşadığı bir devletle yaşantımızı devam ettireceğiz. Dünyada güçlü olan ülkeler bilimde de öndedir. Okumadan aldığımız bu haz ile inşallah dünya ülkeleri arasında biz de yerimizi alacağız. Bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Okuyor Kampanyası Kapsamında Kızıltepe'de 1 Saatlik Kitap Okuma Programı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement