Memur-sen'den 213 Kazanım - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den 213 Kazanım

Memur-sen\'den 213 Kazanım

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Yunusemre İlçesi Eğitim-Bir-Sen İşyeri Temsilcileri ile Öğretmenevinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

16.10.2015 09:18

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Yunusemre İlçesi Eğitim-Bir-Sen İşyeri Temsilcileri ile Öğretmenevinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim-Bir-Sen Yunusemre İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Yunusemre İlçe Temsilciliği Yönetimi ve Yunusemre İlçesi Eğitim-Bir-Sen İşyeri Temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Sofuoğlu, "Bir sendika İşyeri Temsilcisi kadar vardır. İşyeri Temsilcisi ne kadar etkiliyse sendika o kadar etkilidir." dedi.

Başarılı çalışmaları sebebiyle İlçe Yönetimine ve İşyeri Temsilcilerine teşekkür eden Sofuoğlu, "Sizler, İşyeri Temsilcisi olarak çalıştığınız kurumlarda renginizi, kokunuzu hissettirdiğiniz, adaleti ve merhameti tesis ettiğiniz derece Eğitim-Bir-Sen güçlüdür. İşyerinde kazanımlarımızı ne kadar anlatabiliyorsak; sorunların giderilmesinde, dertlere derman olmada ne kadar etkili olabiliyorsak sendikamız o kadar güçlüdür." şeklinde konuştu.

Genel Toplu Sözleşmeyle elde edilen mali, sosyal ve özlük haklarının sayısı, geçen döneme göre yüzde 100'e yakın arttığını aktararak sözlerini sürdüren Sofuoğlu, elde edilen büyük kazanımların Memur-Sen'in, örgütlülüğünün ve kararlılığının eseri olduğunu sözlerine ekledi. Genel toplu sözleşme kapsamında 43, hizmet kolu sözleşmelerinde 170 olmak üzere 213 kazanım elde edildiğini vurgulayan Sofuoğlu, "Bu önemli kazanımlarımızı üyelerimize, eğitim çalışanlarına anlatmalıyız. Kamu görevlilerinin, milletimizin, mazlumların ve insanlığın hukukunu korumaya, bu yolda alın teri akıtmaya ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

Sendikacılığı sadece cüzdan ve ücret sendikacılığı üzerine bina etmediklerini hatırlatan Sofuoğlu, "Sendikacılığımızda önce vicdan diyoruz, özgürlükler diyoruz, medeniyet değerlerimiz diyoruz, ücret araç diyoruz, amaç medeniyet davamıza hizmet diyoruz. Millet için, mazlumlar için, ülkenin huzuru için, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın erdemli, ahlaklı yetişmesi için, yeniden Büyük Türkiye için taşın altına bedenini koyan siz çok değerli teşkilatımın kahramanlarına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İşyeri Temsilcileri Toplantısı Eğitim-Bir-Sen Yunusemre İlçe Temsilcisi Hasan Çolak başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirmelerin ardından sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den 213 Kazanım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement