Meram Belediye Başkanı Toru Görevi Devraldı - Son Dakika
Yerel

Meram Belediye Başkanı Toru Görevi Devraldı

Meram Belediye Başkanı Toru Görevi Devraldı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından AK Parti’den seçilen Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, görevi Eski Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’dan devraldı.

03.04.2014 18:41

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından AK Parti'den seçilen Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, görevi Eski Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'dan devraldı.

Meram Belediyesi Konferans Salonundaki devir-teslim törenine AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci, partililer ve belediye çalışanları katıldı.

Devir-teslim töreni öncesi bir konuşma yapan Eski Meram Belediyesi Başkanı Serdar Kalaycı, "5 yıl öncesinde onurla gururla şerefle bu güzel görevi önceki belediye başkanımızdan devraldık. Hamdolsun 5 yıl boyunca Meram Belediyesi'nin sınırları içerisinde ve Meram'ın sınırları dışarısında yurt içinde ve yurt dışında birçok yerde Meram Belediyesi'nin imzasını attık" dedi. Kalaycı, görevi devralacak olan Fatma Toru'ya başarılar diledi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, "30 Mart 20104 Mahalli Yerel Seçimlerinin ülkemize Konya'mıza ve Meram'ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tabii ki şu anda başörtülü ilk başkanlardan biri olarak bir haftadır basınımızın ilgisi sürekli üzerimizde. Bu süreç halen devam ediyor. İnşallah Rabbim bu süreçte bize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder. Bu bir hizmet yarışı, bu bir bayrak yarışı. Şu ana kadar Meram bölgesine bir çok yatırım yapan birçok projede imzası bulunan hayırlı hizmetler yapan Sayın Serdar Kalaycı'ya da buradan teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu da, "Öncelikle ne mutlu bize ki AK Parti Belediyesi, AK Parti bir belediye başkanına görevi devretti. Allah bu tabloları bozmasın inşallah. Yeni başkanımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlkaya ise, "Demokrasi dışı çare arayanlara, demokrasi dışına sapanlara bir balans ayarı yaptık. Bu seçimde hem Konya'dan aldığımız hem de Türkiye'den aldığımız oyla başbakanımızın önünü ve yolunu tamamen temizledik. Genel seçimlere kadar Cumhurbaşkanlığı seçimleri de dahil net bir şekilde önümüz görüldü ve bu ekonomiye de siyasete de yansıdı. Türkiye normalleşti, bu seçimle, bu da tescillenmiş oldu. Milletimiz çok önemli bir iş gördü, milletimize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Eski Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, görevini teslim ettiği yeni Belediye Başkanı Fatma Toru'ya başkanlık mührünü teslim etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram Belediye Başkanı Toru Görevi Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement