Merinos Domotex Gaziantep Fuarında Göz Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Merinos Domotex Gaziantep Fuarında Göz Doldurdu

Merinos Domotex Gaziantep Fuarında Göz Doldurdu

Dünyanın en büyük halı üreticisi Merinos Halı Hannover Fairs Turkey tarafından Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen Domotex Gaziantep fuarında ilgi odağı oldu.

26.05.2014 16:20

Dünyanın en büyük halı üreticisi Merinos Halı Hannover Fairs Turkey tarafından Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen Domotex Gaziantep fuarında ilgi odağı oldu. Fuar alanındaki en büyük stantlardan birisini açan Merinos yerli ve yabancı müşterilerine yeni koleksiyonlarını tanıttı.

Gaziantep Ortadoğu Fauar Merkezi'nde açılan Domotex Gaziantep Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dört gün süre ile açık kalacak olan Fuarda Dünyanın en büyük halı üreticisi olan Merinos açtığı stand ile göz doldurdu. Yerli ve yabancı müşterilerin büyük ilgi gösterdiği Merinos standında yeni koleksiyonlar müşterileriyle buluştu. Erdemoğlu Holding bünyesinde bulunan Merinos Halının yanı sıra Dinarsu, Padişah, İmparator ve Efsane markaları da fuarda yeni ürünlerinin tanıtımını yaptılar.

Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Erdemoğlu, dünyada üretilen makine halılarının önemli bir bölümünün Gaziantep'te üretildiğine dikkat çekerek şöyle dedi:

"Dünya makine halısı üretiminde Gaziantep önemli bir merkezdir. Bu noktadan hareketle uluslararası bir fuarın burada yapılması gerekliydi ve yapılmaktadır. Üretim burada ise pazarlamanın da buradan yapılması doğaldır. Bu fuar her geçen gün birazda büyümekte ve dünyanın her yerinden ziyaretçi almaya devam etmektedir. Merinos Halı olarak kendi sektörümüzdeki tüm fuarlarda yer almaktayız. Dolayısıyla Domotex Gaziantep fuarında da en büyük stantla buradayız. Merinos olarak parça halı üretiminde dünya liderliğimizi sürdürmekteyiz. Türkiye'nin dört bir yanında tesislerimiz üretim yapmaktadır. Dünya pazarlarında Merinos olarak önemli bir paya sahibiz. 2013 yılında büyüme hedeflerimizi tutturduk ve bu yıl da en az yüzde on beş büyümeyi hedefliyoruz. Bu konuda emin adımlarla ilerliyoruz"

Dört gün boyunca açık olan Domotex Gaziantep fuarına 159 firmanın katıldığı ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçinin Gaziantep'e geldiği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merinos Domotex Gaziantep Fuarında Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement