Meslek Komitelerinden Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Meslek Komitelerinden Başkan Toltar'a Ziyaret

Meslek Komitelerinden Başkan Toltar\'a Ziyaret

Gebze Ticaret Odası İnşaat ve Mimarlar meslek komitesi üyeleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerinde bulundular hemde meslek sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundular.

25.05.2014 11:38

Gebze Ticaret Odası İnşaat ve Mimarlar meslek komitesi üyeleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerinde bulundular hemde meslek sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundular.

GTO İnşaat ve Yapım İşleri Meslek Komitesi Başkanı Gökmen Deli, meslek komite üyeleri Abdurrahman Arslan, Erkan Altınkaya, İlyas Özdemir, Haluk Koca ve Hasan Ekşi ile GTO Mimar ve Mühendisler Meslek Komitesi Başkanı Kerimhan Baç, meslek komitesi üyeleri Mustafa Serdaroğlu, Veysel Suludere, Mehmet Reşat Kaya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette konuşan Mustafa Serdaroğlu, Başkan Ali Toltar'a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, meslektaşlarının böyle bir görevde yer almasından büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, "Meslektaşlarımız acısında sizin görevde olmanız bizim için büyük bir avantaj olacaktır. Bizlerin yaşadığı sıkıntıları iyi bilen birisi olarak bizlere yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Bizlerde GTO olarak, meslek komiteleri olarak size her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. Konuklarını makamında ağırlayan Dilovası Beledye BAşkanı Ali Toltar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Belediye Başkanlığı bir hizmet yarışıdır. Bizde bu yarışta bayrağı Cemil Yaman kardeşimiziden alarak çalışmalara başladık. 4 Nisan'da aldığımız görevde parti rozetimizi bir kenara bırakarak, Dilovası halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Göreve başlamadan önce de hep söylüyordum biz dürüst, adaletli, ilkeli, ayrımcılık yapmadan, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla belediye imkanlarını en doğru şekilde kullanmak için çalışacağız demiştik. Göreve geldiğimizde belediyemizin daha iyi hizmt edebilmesi için bazı görev değişiklikleri yaptık. İsrafa son vermek için çalışmalarımız oldu. Şimdi de daha yaşanabilir bir Dilovası için kolları sıvadık. İnşallah bu görev süremiz içerisnde hoş bir seda bırakabiliriz" dedi.

Kendisi de İnşaat Mühendisi olan Başkan Ali Toltar GTO İnşaat ve mimarlar meslek komite üyelerinin belediyecilik alanında ki sıkıntılarını bildiğini belirterek, "İnşaatçıların ve mimarların en büyük sorunlarından biri belediyecilikte yaşanan hantal yapı ve uzun süren prosedürlerdir. Biz göreve geldiğimizde müdürlerimizle bu konuda toplantılar yaptık. Yasalar çerçevesinde prosedürlerin en aza indirilmesi ve vatandaşa kolaylık sağlanması noktasında bazı çalışmalar başlattık" diye konuştu.

Meslektaşlarının fikirlerini önemsediğini belirten Başkan Toltar, "İnşaat ve mimarlık konusunda teknik yapıya sahip olan sizlerle her zaman fikir alışverişinde bulunmak isteriz. Malum Kocaeli'nin en büyük sorunlarından biri olan imar konusu Dilovası'nın da önemli bir sorunudur. Sizlerin bu konuda fikirlerinizi bekliyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meslek Komitelerinden Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement