MHP Adayı Çelik, Kızıltoprak Mahallesi Sakinleri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Çelik, Kızıltoprak Mahallesi Sakinleri ile Buluştu

MHP Adayı Çelik, Kızıltoprak Mahallesi Sakinleri ile Buluştu

Kızıltoprak Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, “Antalya’nın değerlerine sahip çıkacağız. Antalya’mızı kırmızı beyazla bezeyeceğiz” dedi.

10.03.2014 15:03

Kızıltoprak Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Antalya'nın değerlerine sahip çıkacağız. Antalya'mızı kırmızı beyazla bezeyeceğiz" dedi.

Düzenlenen etkinliğe MHP Antalya Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, MHP Muratpaşa İlçe Teşkilat Başkanı Şaban Öztürk ve kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.

Antalya'nın değerlerinin bir bir yok edildiğini belirten Kemal Çelik, "Ferrokrom gitti, Dokuma gitti, Yağ Sanayi gitti. Pil Fabrikası gitti. Biz Ankara'dan İstanbul'dan talimat almayacağız. Biz Antalya'yı Antalya'dan, Antalyalılarla birlikte yöneteceğiz" dedi. Antalya'yı kırmızı beyaz renklerle bezeyeceklerini belirten Çelik, "Antalya'nın dört bir yanını üç kırmızı beyazla süsleyeceğiz diyorum. Birincisi Antalyaspor'umuzun kırmızı beyazı, ikincisi Üç Hilalin kırmızı beyazı, sonuncusu da Türk Bayrağı'nın kırmızı beyazı olacaktır. Antalya ve Antalyalılara kırmızı beyaz yakışır" şeklinde konuştu.

Muratpaşa'da değişimin şart olduğunu vurgulayan Çelik, "Muratpaşa değişim istiyor. Bu değişimi istemeyen yok. Muratpaşa artık bir karar vermek zorundadır. Muratpaşa'daki seçim, parti seçimi değildir. Muratpaşa'yı Antalya'yı kimin daha iyi yöneteceğinin seçimidir. Antalya'nın değerlerini kimlerin daha iyi koruyacağının seçimidir" şeklinde konuştu.

Milyonlarca bütçeleriyle hayal tacirliği yapanların olduğunu belirten MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz ise, "Bahsettikleri projeler bizim asıl sorunlarımızı içeren projeler değildir. Muratpaşa'nın Sağlık Ocağı ve Semt Polikliğine ihtiyacı varken, hangi projeden bahsediyorlar? Bu sorunu halletmeden vizyon projelerimiz var diyorlar. Muratpaşa'nın tüm sorunlarını biliyoruz ve çözeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Çelik, Kızıltoprak Mahallesi Sakinleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement