MHP Adayı Çelik,"Sorun Çıkartmaya Değil Çözmeye Geliyoruz" - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Çelik,"Sorun Çıkartmaya Değil Çözmeye Geliyoruz"

MHP Adayı Çelik,"Sorun Çıkartmaya Değil Çözmeye Geliyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Festival Çarşısı esnafına konuk oldu.

05.03.2014 15:04

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Festival Çarşısı esnafına konuk oldu.

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz, Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk ve meclis üyeleri adaylarıyla Festival Çarşısı esnafını ziyaret etti.Sorunların Antalya'da devam ettiğini Kırcami bölgesinde de sorunların devam ettiğini belirten Kemal Çelik, "Buraya problem çıkartmaya gelmedik. Başta Antalya'nın kronikleşmiş sorunları olmak üzere Festival Çarşısı'nın iki dönemdir yaklaşık 7 yıldır süren sorunları MHP iktidarında çözülecek. Bizim karakterimiz sorun çıkartmak değil sorun çözmek üzerinedir. Çünkü bizim bazı hesaplarımız yok. Antalya'nın sorunlarına baktığınızda Festival Çarşısı sorunu gibi Kırcami bölgesi de sorunlu. Kırcami bölgesinin sorununun çözümü ile Akaydın hoca 'Yeni bir cennet doğuyor' diyor. Festival Çarşısı'nın reklam tabelalarına bu reklamlar asılırken bu reklam tabalarının arkasında ise yıllardır sorunlar içerisinde bırakılmış Festival Esnafı çözüm bekliyor" dedi.

Festival çarşısı esnafının işgalci olarak görülmesinin kabul edilemeyeceğini belirten MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz ise, "Festival Çarşısı esnafımız 7 yıl boyunca yanlış bir plana mahkum edildi. Doğu Garajı'nda iken kiracıydınız ve bundan dolayı hukuki statünüz vardı. Bugün ise işgalci duruma getirildiniz.Bunu kabul etmek mümkün değil" dedi. Çok uzun vadeye yayılan bir sistemle kira öder gibi dükkanların sahibi olacaklarının müjdesini veren Gököz, "Kira öder gibi geçmişte kiracı olarak görülen bugün ise işgalci durumuna getirilen 7 yıldır mağdur olan esnafımız dükkan sahibi olmalıdır. Bırakın kiracılığı bırakın işgalciliği biz dükkanların sahibi olmanızın hukuksal altyapısını hazırlıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Çelik,'Sorun Çıkartmaya Değil Çözmeye Geliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement