MHP'de Toplu İstifa - Son Dakika
Yerel

MHP'de Toplu İstifa

MHP\'de Toplu İstifa

Antalya'nın Kumluca ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı toplu istifa etti.
Toplu istifa eden Kumluca İlçe Teşkilatı bir basın toplantısı düzenledi.

09.12.2013 13:34

Antalya'nın Kumluca ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı toplu istifa etti.

Toplu istifa eden Kumluca İlçe Teşkilatı bir basın toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Hacer Özer başta olmak üzere, İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri Halit Barut, Halil Dinçer, Süleyman İlhan ve Ömer Kurşunlu'da görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi. Basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı Özer; "2011 yılı Ocak ayından itibaren yürütmekte olduğum Kumluca İlçe Başkanlığı görevinde acı tatlı günlerimiz oldu. Mensubu bulunduğum ve tutku ile bağlı bulunduğum partimi yüceltmek adına elimden geleni her zaman yapmaya çalıştım. Bu ulvi görevi üstlendiğimden itibaren hep dik durmayı kendime görev edindim. Zaman zaman bayan ilçe başkanı olmanın zorluklarını yaşadım. Ancak yılmadım. Her defasında daha da hırslandım ve görevime bir fazla sarıldım" dedi.

İçinde bulunduğu şartlar doğrultusunda yapılmakta olan siyasetin karakterine ve ilkelerine uymadığını belirten Özer, şunları söyledi:

"8 Aralık 2013 günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda Milliyetçi Hareket Partisi 3. Etap Aday Tanıtım Toplantısında MHP Kumluca Belediye Başkan adayı olarak Bayram Torunoğlu ismi gösterilmiştir. Kendisine başarılar dilerim. Önümüzdeki seçimlerde partimizin rahat çalışması için partimizin önünü açmak adına bu tarih itibariyle MHP Kumluca İlçe Başkanlığından istifa ediyorum."

Toplantıda İlçe Başkanı Özer, Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri partilerinden değil, görevlerinden istifa ettiklerini vurguladılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement