MHP Genel Başkanı Bahçeli, 17 Mart'ta Eskişehir'de - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 17 Mart'ta Eskişehir'de

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 17 Mart\'ta Eskişehir\'de

MHP İl Başkanı Sezer, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 17 Mart'ta Eskişehir'de miting düzenleyeceğini bildirdi.

14.03.2014 12:12

MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 17 Mart Pazartesi günü Eskişehir'de miting düzenleyeceğini bildirdi.

Sezer, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yaklaştıkça, partilerin ve bağımsız adayların seçimlere yönelik çalışmalarının yoğunluk kazandığını söyledi.

MHP İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları olarak 17 Mart Pazartesi günü saat 16.30'da Odunpazarı Meydanı'nda bir miting planladıklarını belirten Sezer, şöyle konuştu:

"Mitingimize Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli de katılacaktır. Genel Başkanımız Türkiye gerçeklerini Eskişehir'e anlatmaya gelmektedir. Mevcut hükümetin yanlışlarını, hatalarını ve daha birçok konuyu Eskişehirli hemşehrilerimizle konuşmak, Eskişehir halkı ile bir araya gelmek, gidilmedik hiçbir yer, sıkılmadık hiçbir el bırakmamak üzere yola çıkmıştır. Biz de teşkilatlarımız olarak, liderimizin Eskişehir halkı ile buluşmasını sağlamak için mitingimizin huzur ve güven ortamı içinde yapılmasını temenni etmek üzere Eskişehir Valiliği ve Emniyeti ile koordine kurarak, her türlü önlem ve tedbirleri aldık. Allah'ın izniyle coşkulu bir miting gerçekleştireceğiz. Mitingimize bizimle aynı görüşte olsun, olmasın her kesimden bütün Eskişehirli vatandaşlarımızı davet ediyoruz." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkanı Bahçeli, 17 Mart'ta Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement