MHP'li Erbeyin Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Erbeyin Aday Adaylığını Açıkladı

MHP\'li Erbeyin Aday Adaylığını Açıkladı

Denizli 21.Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili avukat Salih Erbeyin, MHP'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

14.10.2013 13:57

Denizli 21. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili avukat Salih Erbeyin, MHP'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen aday adaylığı açıklaması öncesi mehter takımının gösterisi büyük ilgi gördü. Salih Erbeyin'i MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerde yalnız bırakmadı. Ak Parti zihniyetinin belediyeciliği ağzına yüzüne bulaştırdığını ileri süren Erbeyin, "Mevcut iktidar belediyeleri de Türkiye'yi de iyi yönetemiyor. 11 yıldır Türkiye'de yaklaşık 10 yıldır da Denizli'de yönetim AK Parti'nin elinde. Denizli Belediyesi, Türkiye'nin en çok borcu olan birkaç belediyesinden biri durumuna düşürüldü. AK Parti'nin kazandığı belediyeler sürekli borç batağına sürüklenmiştir. Denizli Belediyesi Türkiye'nin en borçlu belediyelerinden biridir" diye konuştu.

Mahalli idarelerden başlayarak Türkiye'yi AK Parti iktidarının adaletsizliğinden beceriksiz yönetiminden kurtarmak için aday adayı olduğunu belirten Salih Erbeyin, konuşmasını öğrenci andının kaldırılmasına göndermede bulunarak, 'Varlığım Türk varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene' diyerek tamamladı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Erbeyin Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement