MHP'li Türkoğlu'ndan Darende'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP'li Türkoğlu'ndan Darende'ye Ziyaret

MHP\'li Türkoğlu\'ndan Darende\'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Malatya'nın Darende ilçesini ziyaret etti.

06.09.2013 13:43

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Malatya'nın Darende ilçesini ziyaret etti.

Partisinin 'Malatya çalışması' programı kapsamında ziyarette bulunan Milletvekili Türkoğlu, MHP Darende İlçe Başkanlığı'nda parti yöneticileri ile toplantı yaptı.

Partililerle sohbet eden Türkoğlu, "Darende maalesef ekonomik, sosyal şartlar nedeniyle göç veren bir ilçe. Darende için maalesef olan bu göç biz Osmaniyeliler için sevindirici. Çünkü Darendeliler bugün Osmaniye'de özellikle ticarette güzel yerlerdedir. Osmaniye ile Darende arasında bir muhabbet bağı var, bir dostluk köprüsü var" dedi.

Türkoğlu şunları söyledi:

"Bizler MHP'nin neferleriyiz. Türkiye'de artık herkesin görmesi gereken bir şey var; siyaset artık normal şartlarda ve normal bir zeminde yapılmıyor. Türkiye'de artık sadece tarım politikaları, ekonomi politikaları, sosyal politikalar tartışılmıyor. Türkiye'de tartışılan şey devletin bekası, milletin birliği, vatan toprağının bütünlüğü tartışılıyor. Artık başkent Ankara mı olacak, başka bir yer mi sorusu soruluyor. Artık Türk Bayrağı'nın yanında başka bir bayrak mı olacak, Türkçenin yanında başka dil olacak mı, bu tartışılıyor. Dolayısıyla bunların tartışıldığı bir atmosferde siyasetin normal olduğunu söylemek mümkün değil. Çünkü bizim Anadolu coğrafyası üstünde Türk-İslam kimliğimizle yaşamamızdan rahatsız olanların politikaları artık bu saydığımız kavramları tartışmaya açmışlar ve bizi bu coğrafyadan bin yıl önce geldiğimiz topraklara göndermek istemektedirler. Günümüzde haçlı seferlerinin yeni modelleri piyasaya sürülmüştür. Terörle mücadelede terör örgütüne teslim olmuş bir Türkiye vardır."

Ziyarette MHP Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk, ilçede yapılan çalışmalar ve yerel seçimde yapacakları çalışmalar hakkında Milletvekili Türkoğlu'na bilgi verdi.

Ziyaret esnasında MHP'de yerel seçimde aday olmak isteyenlerin bazı dilekçelerini Türkoğlu'nun yanında teslim edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Türkoğlu'ndan Darende'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement