Milletvekili Aydın Kelkit'e Doğalgaz Kampanyasına Destek Verdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aydın Kelkit'e Doğalgaz Kampanyasına Destek Verdi

Milletvekili Aydın Kelkit\'e Doğalgaz Kampanyasına Destek Verdi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Kelkit ilçesine doğalgaz gelebilmesi için yürütülen 2 bin 800 abone kampanyasına abone olarak destek verdi.

04.05.2014 23:04

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Kelkit ilçesine doğalgaz gelebilmesi için yürütülen 2 bin 800 abone kampanyasına abone olarak destek verdi.

Milletvekili Feramuz Üstün, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, İller Bankası Genel Müdürü Muhammet Turgut Dedeoğlu, İller Bankası Başkan Yardımcısı Veysel Ekmen, İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Hakan Çolak, İlçe Kaymakamı Ozan Gazel, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın'la birlikte Milli Egemenlik Meydanında kurulan Doğal Gaz irtibat Bürosunu ziyaret eden Milletvekili Aydın, abonman ücretini KEGİAD saymanı İbrahim Yavuz'a teslim ederek Kelkit'in doğalgaza kavuşması için başlatılan kampanyaya destek verdi.

Önümüzdeki yıl Kelkit ilçesinde doğalgaz kullanmak istediklerini vurgulayan Milletvekili Aydın, tüm Kelkitlileri 28 Haziran'da sona erecek olan kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Bakanlar Kurulunun aldığı karar gereği elektrik abone sayısının yüzde 60'ı kadar doğalgaza müracaat edilmesi gerektiğini, bunun da Kelkit ilçesi için 2 bin 800 abone anlamına geldiğini kaydeden Milletvekili Aydın, siyaset üstü yürütülen kampanyayı sonuna kadar desteklediğini belirterek, "Bunu siyasetten ayrı tutarak Kelkitimiz'in doğal gaza kavuşması için hep birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız ve herkes bu konuya özel ilgi göstererek kampanyalar düzenliyor ve bunun çok önemli olduğunu vatandaşlarımıza anlatıyorlar. Vatandaşlarımızdan da daha önce kaçırdığımız bu fırsatı bu kez kaçırmamamız gerektiği konusunda duyarlı davranmaya davet ediyorum." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aydın Kelkit'e Doğalgaz Kampanyasına Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement