Milletvekili Köksal'dan İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Köksal'dan İlçe Ziyaretleri

Milletvekili Köksal\'dan İlçe Ziyaretleri

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

01.10.2012 14:07

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ilk olarak Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin'i makamında ziyaret etti. Burada Belediye Başkanından bilgiler alan Köksal, meclis üyeleri ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Köksal Belediye ziyaretinin ardından ilçede bulunan tekstil fabrikasını ve yeni eğitim yılında hizmete açılan Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bahşılı Fatma Şenses Yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bahşılı Fatma Şenses Yerleşkesinin ilçeye çok şey katacağını kaydeden Köksal,Okulun dört dörtlük yapıldığını, hiçbir eksiğinin olmadığını belirterek "Böyle güzel bir okulun eğitime açılması bizleri son derece mutlu etti. Artık ilçemiz daha da gelişip, güzelleşecek" şeklinde konuştu.

Yeni okulun tüm ilçe halkı ile öğrencilere hayırlı olması temennisi bulunan Köksal, "Okulun yeşil alanları, geniş bahçesi ve güvenliği ile iyi bir konumda bulunuyor. 450 öğrencinin eğitim göreceğini okulda İşletme, Muhasebe, Vergi Uygulamaları, Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Yönetici Asistanlığı, Emlak ve Emlak Yöneticiliği bölümleri yer alıyor" dedi.

Köksal ve beraberindeki heyet daha sonra Okul Müdür Yard. Doç. Dr Taşkın Erol ve Öğretim görevlisi Mustafa Şükrü Dilsiz'den bilgiler aldı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Köksal'dan İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement