Diyarbakır'da Mimar ve Mühendislerden SP'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Mimar ve Mühendislerden SP'ye Ziyaret

Diyarbakır\'da Mimar ve Mühendislerden SP\'ye Ziyaret

Mimar ve Mühendisler Grubu Diyarbakır Şube Başkanı Mesut Işık ve yönetim kurulu üyeleri, SP Diyarbakır il Başkanı Fesih Bozan'ı ziyaret etti.

23.11.2013 22:21  Güncelleme: 23:12

Mimar ve Mühendisler Grubu Diyarbakır Şube Başkanı Mesut Işık ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan'ı ziyaret etti.

sohbet ortamındaki ziyarette İl Başkanı Bozan, mimar ve mühendisler grubunun ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Seçim sürecinde parti çalışmalarından söz eden Bozan, çalışmaların hızla devam etiğini söyledi. Diyarbakır'da milli görüşün belediyecilik hizmeti verdiğini hatırlatan Bozan, "Milli görüşün farkını ve Diyarbakır'da belediyenin elimizde olduğu 1994-1999 dönemindeki yaptığımız çalışmalar herkes tarafından biliniyor. Belediyelerin yapılanmada sağlıklı planlar yapması için mimar ve mühendislerden danışmanlık hizmetini alması gerekir" dedi.

Mimar ve Mühendisler Grubu Diyarbakır Şube Başkanı Mesut Işık, Mimarlar ve Mühendisler Grubu'nun faaliyetleri hakkında Bozan'a bilgi verdi. Işık, Saadet Partisi'ne yerel seçimler için başarı diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Mimar ve Mühendislerden SP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement