Muratpaşa'dan 10 Ayda 4 Spor Salonu - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan 10 Ayda 4 Spor Salonu

Muratpaşa\'dan 10 Ayda 4 Spor Salonu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi’nde Muratpaşa Belediyesi’nce yaptırılan spor salonu hizmete açıldı.

19.10.2015 14:10

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi'nde Muratpaşa Belediyesi'nce yaptırılan spor salonu hizmete açıldı.

Ermenek İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde Muratpaşa Belediyesi'nce yapılan spor salonu hizmete açıldı. Açılış törenine, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP İl Başkanı Semih Esen, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Öğrenciler, üzerlerinde; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür ifadeleri bulunan pankartlar taşıdı.

3 OKULA DAHA SPOR SALONU

Toplam bin 269 metrekarelik alana yapılan, Muratpaşa Belediyesi Ermenek İlköğretim Okulu Spor Salonu'nun açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Karabacak, Başkan Uysal'a teşekkür etti. 200 seyirci kapasiteli tribüne de spor salonu açılışında konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; "3 okul tipi spor salonumuz ve bir de güreş salonumuz var. 10 ayda, biri güreş salonu olmak üzere 4 spor salonu bitirdik. 3 okulumuza daha spor salonu yapmak için hemen işbaşı yapıyoruz" dedi.

BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZ

'Asfalt, kaldırım, park bahçeler ve temizlik hizmetlerini yapıyoruz ama yetmez. Bizim altta kalanın canı çıkmasın, komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir, büyük balık küçük balığı yutmasın, belediyeciliğimiz var' diyen Başkan Uysal, "Çocuklarımıza, sanat ve spor imkanı sağlamalıyız. Diğer belediyelerin incelediği hizmet, katkı talep ettiği belediye konumundayız. Hiç bir ayrım yapmadan diğer belediyelere de yardım ediyoruz. Çünkü bu memleket bizim, hepimizin."

BİZ, SİZİN NÖBETÇİNİZİZ

Belediye hizmetlerini özetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi sakinlerine şöyle seslendi; "Sizlerin her kuruşuna sahip çıkıyor, hizmet olarak sizlere geri döndürüyoruz. Hiç bir komşumuza duyarsız değiliz. Her komşumuzun derdi ile sorunu ile ilgileniyoruz. Çünkü, biz, sizin nöbetçiniziz. Sade vatandaşı, geçici olarak belediye başkanı yetkileriyle donatıyorsun. O vatandaş; ekibi ile birlikte, size 5 sene hizmet ediyor. Çocuklarımız, bu spor salonunda gönüllerince spor yapsın. Mahallemizde kurslarımız devam ediyor. Etüd merkezimiz ve kreşimiz açık. Bir park bitirdik, bitirmek istediğimiz, çalıştığımız parklar var. Cadde düzenlemeleri yaptık, çalışmalarımız halen sürüyor. PTT yerimizi tahsis ettik, Ermenek Mahallemiz; 56 mahallemiz gibi, eldeki imkanlar ölçüsünde sürekli hizmet alma noktasında," Başkan Uysal; daha sonra, spor salonunu gezerek, çocuklarla birlikte, basketbol potasına ve hentbol kalesine atış yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan 10 Ayda 4 Spor Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement